Makerarm: jyrsintä, LASE leikata, koota ja tulostaa 3D

(Kuva: makerarm.com)

Jokapaikan kaupat työstökoneen tutkittu rahoituksen valmis puhaltimet Kickstarter - se näkee heitä hieno valkoinen leikata enemmän kuin tarkkuus laboratorio laitteet. Mikä ei ole täysin väärässä.

Oikeastaan ​​ajatus monikäyttöinen koneita on niin ilmeinen: Jos olet koskaan rakennettu mekaanisesti monimutkainen kolmiulotteinen asemointi 3D-tulostin, niin miksi ei vastaa antamaan vaihdettavan pää, jonka avulla laite voidaan jälkiasentaa CNC mylly? Pääsääntöisesti kuitenkin tällaiset 3D-tulostus ja jyrsintä farmari jumissa koteloon, joka sulkee tilan kokonaan. Tämä on erilainen, kun Makerarm, että tällä hetkellä rahoittaa toimia kick käynnistin Crowdfunding alustan kulkee: Tämä laite koostuu olennaisesti vapaasti seisova pylväs voi kiertyä sen pohja ja matkat puomin ylös tai alas. Puomi on lisäksi tappi puoliväliin.

Makerarm pitäisi pystyä asettamaan vaihdettavan pään sisällä puoliympyrän lähes 40 cm säteellä kuin halutaan, määrä käyttökelpoinen on 25 senttimetriä. Suunnittelu varren epämääräisesti muistuttaa, että 3D-tulostus ja laserleikkauslaite LumiPocket LT Lumi Industries. Yhtiö Makerarm lupaa ehdoton paikannustarkkuus on 0,1 millimetriä, suhteellinen toistettavuus kohteen tulisi olla jopa vähemmän kuin 0,05 mm. Työkalu pää voi olla vaikea jopa kilon - Järjestelmän tulee näyttää tässä myös Kunnosta auki. Toinen nivel kiinnike ylimääräisiä vapaata liikkuvuutta voidaan jälkiasentaa.

pyöreämpiä

Makerarm
Ohjelmisto Makerarm.io toimii selaimessa ja eri mobiililaitteissa.suurentaa
Kuva: makerarm.com
Valmistaja haluaa tarjota useita eri työkaluja Makerarm niin, että kone painetun noin selektiivisesti menetelmillä stereo tai FDM 3D, koota piirilevyjä, laittaa juotostäpliä, kiristämällä ruuvit, siirrellä, leikata laserilla tai veitsellä tai koristella kakkuja voi. automaattinen säätö pitäisi kuulua asemaan työ- pinnan tarkennukset, myös tekemällä useita aseita päättäjät voivat toimia yhdessä - sisäänrakennettu Wi-Fi tarjoaa tiedonkulku. Työ tilaukset määrittää on varta ohjelmisto, lisäksi jokaisella ostajalla on Makerarms on saada kaupallisesti kannattavaa yhden vuoden lisenssin CAD / CAM pilvipalveluna Autodesk fuusio 360.

Makerarm ei ole vielä saavuttanut rahoitusta tavoitteen vajaat $ 350000, mutta kampanja kestää yhden kuukauden. Niille, jotka vielä haluavat saada valitettavasti ei saa aamuvirkku kopio enemmän. Edullisin vaihtoehto on 1400 dollaria ja käsi ja työkalupäässä valinta (merenkulun Saksaan maksaa lisäksi $ 105). Jotka mieluummin koko paketin kaikki työkalun päätä, maksaa 2200 dollaria. Vertailun vuoksi hienostunut operatiivinen FDM 3D tulostin maksaa paljon samanlainen.

vaihtoehto

Jos tämä on liian kallista, saattaa antaa katsomaan Dobot, 4-akselinen robotti käsi klassinen muotoilu ja Arduino-pohjainen, joka on myös Kickstarter mukana kilpailussa.

Dobot voidaan rahoittaa tavoite on jo saavutettu, mutta se on edelleen rajoitetusti for $ 450 (mukaan lukien postikuluja) valmistajalle ja hakkeri versio varren opt ilman lisävarusteita. Rajoittamaton täysi varustus erilaisilla välineillä ja anturit maksaa 800 dollaria.(PEK)