Yritti: 3D-tulostimet Hephestos 2 BQ RepRap juuret

Painetun yhtenä kappaleena, mutta liikkuvat robotti on yksi vakio yksilöiden make-testi 3D-tulostimet.

Mitä siis Espanjan valmistaja Bq johtoasemaan oikeuttaakseen hintaan 850 euroa sen avoimeen RepRap Prusa versio nimeltään Hephestos 2? Melko paljon, koska make-testi kone näyttää.

Vuodesta Make siementarkastustoiminta

Make-testi

Make-toimittajat yrittivät paljon enemmän kuin mahtuu kahdesti kuussa lehteä. Siksi julkaisemme enemmän arvosteluja sivuillamme epäsäännöllisin väliajoin.

  • Tee-testejä netissä

Espanjan valmistaja Bq on myös uudistettu, kun hänen 3D tulostin Witbox 2 Prusa sen avoimen version Hephestos. Käytetyt komponentit ovat paljon laadukkaampia kuin sisäänrakennettu useimmissa tulostimissa: lineaarijohteissa sijaan Kiertojärjestelmissä kuulalaakereita, muovimutterit sijaan halpamainen messinkimuttereilla ja katettu elektroniikka ja johdotukset - mikä selittää yli normaalin RepRap Versio huomattavasti korkeamman hinnan. Yksikkö on pakkauksena, testaaja, kuitenkin, on täysin koottu. Huomattavan yksityiskohtaiset ohjeet ja pakkausjärjestelmä, jossa komponentit ovat hyvin kauniita tämmöinen voi sisältää yksinkertaisen rakenteen. Valmistaja lupaa vasteaika alle tunnissa.

1 10

3D tulostin Hephestos 2 Bq (10 kuvaa)

Joten puhdistaa tarkistetun RepRap jälkeläinen Hephestos 2 esittää kuvan valmistajan.
(Kuva: bq)

3D-tulostus

3D-tulostus

lisäaineiden valmistuksesta

Kollektiivinen termi 3D-tulostus tarkoittaa monenlaisia ​​valmistustekniikat, jotka toimivat eri periaatteilla ja kumpikin soveltuvat vain hyvin konkreettisia materiaaleja. Niiden yhteinen nimittäjä: Kaikki toimenpiteet rakentaa kolmiulotteisia objekteja soveltamalla materiaalien ohuita ja jähmettyä.

  • Joten toimi 3D-tulostimet
  • Lisätietoa 3D-tulostimet

Paine sänky on A4-kokoiset "Prusa luokka" poikkeuksellisen tilava lasku. Myös korkeus Hephestos 2 tulokset 22 cm. Hephestos 2 käyttää samaa modifioitua Marlin firmware kuin Witbox 2, joka on graafinen käyttöliittymä. tulostimessa on suuri mustavalkoinen näyttö ja pyörivä / painike on käyttää, palvelu itsessään on looginen ja helppo ymmärtää. Vaikka 2 Hephestos ei ole lämmitetty sänky niin, että ABS-ja muut materiaalit, jotka vaativat lämpöä alla, ei voida käsitellä. Mutta kaiken kaikkiaan se on vakaa, erittäin puhdas rakennettu 3D tulostin, joka pystyy vakuuttamaan jopa tulostuslaatua: make-testissä hän keskeytti luokka "hyvä" alkaen.

Yksityiskohtaiset testausseloste on saatavilla verkossa osoitteessa make-magazin.de:

(PEK)