CreateJS niput kirjastot HTML5 ja Flash-kehittäjille

Yhteistyössä Adobella on joukkue Grant Skinner (gskinner.com), joka on työskennellyt tuolloin Microsoft jo HTML 5 teknologiaa demo Pirates Rakkaus Daisies uusi JavaScript-kirjasto HTML5 ja Flash / AIR kehittäjä esittelyyn. CreateJS yhdistyy useita nykyisiä kirjastoja toistoon grafiikkaa, ääntä ja flash elementtejä. Lisäksi kokoelma sisältää omat työkalupakki, joka voidaan viedä HTML5 alustan sisällön Flash Pro.

Ytimessä CreateJS niputtaa neljä JavaScript kirjastot EaselJS, TweenJS, SoundJS ja PreloadJS vielä kehitysvaiheessa ennalta lastaus eri komponentteja. Lisäksi Adobe AIR -sovellus Zoë sisältyy pakettiin, jolla swf animaatioita viedä lakana EaselJS muassa Sprite.

Aivan uutta on CreateJS työkalupakki, joka gskinner.com on kehitetty yhteistyössä Adobe. Se tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin Zoë ja sallimaan Flash Pro kehittäjät viedä sisältöä, kuten kuvakkeet, vektorit, animaatioita, bittikarttoja, ääntä ja tekstiä. Tiedot toimitetaan Toolkit kuin kirjaston esineitä, jotka voivat hakea suoraan yläpuolella CreateJS ja HTML5 sitten.

Uuden CreateJS kirjaston pitäisi olla saatavilla lähiviikkoina createjs.com. Dokumentaatio, demot ja erilaisia ​​opetusohjelmia, jotka gskinner joukkue haluaa julkaista. Lupamenettelyä, ryhmä ei ole tietoa - mutta useimmat kirjastot jo ovat avoimen lähdekoodin MIT lisenssin, verrattavissa oleva lupa lomakkeen CreateJS voidaan odottaa. Hieman pidemmällä yhdessä Adoben kehittämä Toolkit on kauan odottaa lisäksi, koska Adobe silti voinut antaa tietoja sen saatavuuteen.(Rl)