Modulaarinen, paremmin dokumentoituja ja PHP 7 – Zend Framework 3 on vapautettu

Modulaarinen, paremmin dokumentoituja ja PHP 7? Zend Framework 3 on vapautettu

Kun useiden vuosien kehitys, on vihdoin uusi laajempi julkaisu suositusta PHP puitteita ja pidemmälle Micro Framework.

Suunnitelma oli oikeastaan ​​että Zend Framework keksivät uusia merkittäviä julkaisuja joka vuosi ja puoli kaksi vuotta. Näistä kehittäjät PHP kehysten joka oli ilmoitettu vapauttamaan version 2 syyskuuta 2012 oli kuitenkin hyväksyä pian. Ja myöhemmin, suunnitteilla syksyllä 2015 julkaisupäivää voinut pidätellä niitä. Mutta nyt odotus on ohi, koska version 3 Zend Framework on nyt virallisesti saatavilla.

modularisoitu Framework

Useimmat muutokset ovat luonteeltaan rakenteellisia. Se on täällä, esimerkiksi jako joidenkin komponenttien omissa versioituja projekteja. Tämä tehdään tavoitteena uudelleenkäytön näiden komponenttien muualla helpompaa ja siten nopeuttaa kehitysprosessia. On tärkeää myös, että viime vuoden lopulla julkaistiin PHP 7.x tukee uutta versiota.

Merkityksen uuden kielen versio, mutta myös edellisen PHP 5.x jopa neljä kertaa paremman suorituskyvyn havaittu. Minimaalinen PHP 5.6 on nyt säädetty Zend Framework. 3 Vanhentunut julkaisu tukialana versionumero 1.x ei enää kehittynyt, on parhaimmillaankin vain tietoturvakorjauksia - ja vain siihen asti syyskuun loppuun 2016th

Dokumentointi ja Micro Framework

Jotta siirtyminen kehittyneistä kanssa Zend Framework 2 MVC sovelluksia (Model View Controller) helpottaa uuden julkaisun tarjoaa käyttäjille runsaasti dokumentoitu siirtymisreitin käytettävissä on tehdä muutamia muutoksia tarvitaan. Lisäksi kaiken kaikkiaan paljon huomiota kiinnitettiin asiakirjoja. Joten tällaista tallennetaan jokaiseen arkistoon komponentin. Uusia ominaisuuksia tulevaisuudessa hyväksytään vain siltä osin kuin ne olivat myös dokumentoitu.

Uusia polkuja lopulta kulkemaan kehittäjien käyttöön erillisen middleware Micro Framework. Ilmeikäs pidetään tulevaisuuden PHP kehitys on osa kehystä kehittäjät verrattuna suuret MVC koko pinon tarjous.(Ane)