Java-sovellus palvelimet: Red Hat ovat wildfly 10 ilmaiseksi

wildfly 10

Nyt saatavilla oleva versio 10 Enterprise Java palvelin tarjoaa perustan Red Hatin kaupalliseen JBoss Enterprise Application Platform 7 on myös kolmas suuri julkaisu sitten nimenmuutos avoimen lähdekoodin projekti.

Red Hat versio 10 Java sovelluspalvelimen wildfly julkaistu. Se toteuttaa kaikki tekniset Java EE 7 Rajoittamaton profiilit ja Java EE Web Profile 7, tällä hetkellä uusimmat versiot Enterprise Java standardeja. Tuki Java 7 lopetettiin, mikä on varmistaa parempi integraatio nykyisen Java. 8 Palvelin voidaan käyttää nykyistä kehitystä tilannekuvia odotettavissa ensi vuonna Java 9 jälkeen.

Tärkeimmät innovaatiot

Sen sijaan, että sanomanvälittäjän HornetQ wildfly sisältää nyt sen kehitystä ActiveMQ Artemis, vaikka rikastuttanut useita uusia toimintoja, protokolla-tason yhteensopiva käyttäytyä HornetQ. Uusi versio integroi Undertow JS projekti. Tämä palvelinpuolen skriptejä ei voi kirjoittaa, voi tehdä pääsyä CDI (kontekstit ja riippuvuus injektio) ja edustajakokouksen Entity Pavut (Java Persistence API). Nimisenä Undertow kaupat vielä nuoria HTTP / 2-standardin mukaisen web-palvelin.

Kehittäjille tulisi myös olla mielenkiintoista, että nyt versiossa 5 pysyvyys puitteissa tuetaan Lepotila ja PowerShell skriptit bin hakemistoon wildfly jakelu on lisätty. Tulevissa versioissa, niillä on tarkoitus korvata .bat skriptejä. Kanssa wildfly 10, on vihdoin mahdollista käyttää sovellusta "Singleton käyttöönotto" perustaa. Tämä mahdollistaa sovellusten aina tulee asentaa palvelimen solmun klusterin. Epäonnistuminen solmun, sovellus käynnistyy automaattisesti uudelleen toiseen solmuun.

JBoss on wildfly

10 wildfly kolmas suuri vapauttamaan Java sovelluspalvelin on jo ilmestynyt, käynnissä tällä nimellä, koska avoimen lähdekoodin palvelimelle. se oli tullut nimenmuutos koska pysyvän takanaan yritys halusi vahvempi erilaistumisen kaupallisista perustuu wildfly tarjous. Ensimmäinen julkaisu - wildfly 8 - julkaistiin helmikuussa 2014 toisen versionumeron alla 9 seurasi heinäkuussa 2015. Vaikka kyseinen versio oli yhteensopiva Java EE 7 (Java Enterprise Edition). Wildfly tarjoaa perustan seuraavan version Red Hatin kaupalliseen JBoss Enterprise Application Platform 7 (JBoss EAP 7)(Ane)