openhpi: Ohjelmointi verkkokurssi opiskelijoille

Leikkisästi kokeillut uusi online aikana Hasso Plattner Institute opettaa ohjelmointia Python neljän viikon kuluessa.

Hasso Plattner Institute (HPI) haluavat sitä opiskelijoiden (ja aikuiset) avulla on mahdollista oppia ohjelmoimaan neljän viikon kuluessa. Tätä varten tutkimuslaitos 22. syyskuuta on openhpi niiden interaktiivinen koulutus alustan vapaa Mooc (massiivinen avoin verkkokurssi) "Ohjelmoinnin perusteet" tarjoavat. on tämä keino Python, joka on kehittynyt korkeakoulujen Yhdysvalloissa suosituin lähtötason kieli tietojenkäsittelyn opetusta, kuten hiljattain analyysi tehtiin kuten ohjelmointikieli.

Johtaja openhpi ruokalajin on Martin von Löwis, joka itse kehitetty Python. Hän kuljettaa materiaalin neljään viikoittain oppituntia, esimerkiksi lyhyillä opetusvideoita. Ilmoitus Quiz osallistujat voivat testata, ovatko he ovat ymmärtäneet kaiken. Käytännön harjoitusten he oppivat esimerkiksi ohjata yksinkertaisia ​​ohjelmointi komentoja virtuaalinen kilpikonna. he saavat myös keskustelufoorumina ja opetusryhmä tukea. Erityisosaamista osallistua kurssin eivät ole tarpeen ilmeinen.

Onnistunut osallistujat saavat todistuksen tietojenkäsittelytieteen laitos. Openhpi verkkokurssi on suunnattu opiskelijoille lukiossa, mutta varmasti myös opettajien ja aikuisten, "jotka haluavat saada maistaa kiehtovaan maailmaan Software Development"The instituutin johtaja Christoph Meinel aikana ilmoituksen. Jotkut kutsuvat luova käyttö algoritmien ja tietojen "Kieli 21. vuosisadalla"Se on myös "Tässä mielessä me haluamme tehdä monet ihmiset 'puhuvat kykenee'", Jos ohjaaja kurssin ovat hyvin vastaan, Hasso Plattner Institute todennäköisesti laajenee edelleen tarjouksen opiskelijoille.

Katso myös:

(Ane)