Pelimoottori V-play on versio 2.9 moninpelejä

Pelimoottori V-play bingt Version 2.9 Moninpeli työkalut

2D pelimoottori alustoille kehitystä Qt tuo V-moninpelien tehdasvalmisteiset ominaisuuksia luomiseen moninpeliä vuoropohjainen ja reaaliaikainen pelejä.

Sen jälkeen, kun kaupallinen moottori V-Play oli tehnyt joitakin verkkotoimintojen kesäkuussa, jossa pelaaja muun saavutuksia voidaan verrata nykyistä versio tuo 2,9 esivalmistettuja ominaisuuksia luoda vuoropohjainen ja reaaliaikainen moninpelejä. Täällä pelaajat saavat yhteyden toisiinsa ja kilpailevat keskenään tuetuista V-play alustojen Android, iOS, Windows Phone, Windows, OS X ja Linux.

Haku yhtäläinen vastustajat

Ydin on uusi komponentti VPlayMultiplayer joka hallinnoi osanottajat ottelussa. Mukaan blogikirjoitus julkaistavaksi kehittäjät voivat peli moninpeli tuki laajentaa 100 riviä koodia. Lisäksi pelin ominaisuuksia, kirjasto tarjoaa matchmaking järjestelmä, joka voi ottaa huomioon Elo antamat arviot taitotaso löytää vastaavia vastustajia. Tiedonanto on kautta chat osa peliä. Sen lisäksi on mahdollisuus kutsua ystäviä yli push-viestejä.

Kuten yksityiskohtainen esimerkki päättäjien lyijyä ONU erään toteuttamiseen YK-korttipeli. Sitä on saatavana avoimen lähdekoodin V-pelin päällä sekä ilmainen sovellus App Storesta ja Google Playsta. Joitakin arvioita osoittavat kasvukipuja. Onko ne liittyvät moninpeli komponentti tai reaktio peli, ei ole ilmeistä.

V-Play on kaupallinen moottori rajat tasohyppelypeli kehittäminen ja sovellukset mobiililaitteissa ja työpöydän käyttöjärjestelmissä. Se on rajattu 2D-grafiikka ja on suunnattu ensisijaisesti päättäjille casual-pelejä. Qt toimii alustana ja sopii tulla Qt Creator IDE käytetty. Vapaa aloituspaketti sisältää moninpelin ominaisuuksia, mutta on rajoitettu vuotuinen liikevaihto on 50000 euroa. Kaupallisen versioita, jotka sisältävät myös muun laajennuksia sisäisiä ostoksia ja mainonta, alkavat 49 euroa kehittäjä kuukaudessa.(RME)