Telekom-kunder får overdreven kredittkort regninger refundert

Telekom-kunder får overdreven kredittkort regninger refundert

(Bilde: KittyKaht, CC BY-SA 2.0)

Et fast-line telefon for ca 30 euro per minutt? Slike beregninger kan få i offentlige enheter inntil nylig noen telekom kunder - kredittkort priser var delvis ikke klart.

Telekom-kunder har nå få pengene sine tilbake, dels drastisk oppblåst regninger for bruk av kredittkort telefoner. Dette ga Bundesnetzagentur annonsert i Bonn. Hun hadde undersøkt tilfeller der på telefon søyler av Deutsche Telekom et multiplum av avgiftene er knyttet i formidling samtaler på det sveitsiske selskapet BBG, som vanligvis forekommer ellers hvis du betaler med kredittkort.

BBG å kommentere

"Kundene som ble tarifferes galt i perioden av funksjonsfeil må få betalt full belastning i henhold til selskapets"Sa en talsmann for byrået nettverk i lys av den tyske Telekom. BBG regulatorer hadde bedt om en mening - etter tegn på uregelmessigheter i offentlig kredittkort telefoner på togstasjoner eller flyplasser.

Årsaken til overdreven bosetninger - noen var de trendy priser på opp til 33 euro per minutt - å ha vært på utveksling plattform oppdatering. BBG hadde beskrevet sin prising for å være tilstrekkelig transparent. Selv med bevisst valg av Telekom snarere enn den sveitsiske men noen ganger ble fakturert via BBG - til betydelig høyere kostnader for kundene.

kontrakten endte

Ifølge Network Agency kontrakten endte med Telekom 1. oktober. Den tyske Telekom bekreftet slutten av sin forretningssamarbeid med BBG. Rundt 50 kunder hadde tidligere blitt kompensert av den sveitsiske, sa en talsmann. Tidligere Bonn-baserte selskapet hadde annonsert opp for å klargjøre den ytre delen ikke klart identifiserbare BBG tjeneste "å beskytte kundene" å låse foreløpig.

Consumer talsmenn advarte uventet høye kostnader ved å ikke tydelig merket leverandør for brukere som har til å stole på harde strømforsyninger til tross for høy penetrasjon av mobiltelefoner enda en gang. I USA har det vært klassesøksmål mot BBG, men den siste prosessen i 2012 har blitt satt.(AP) /(ANW)