C ++ – IDE CLION 1.0 julkaistu

C ++ - IDE CLION 1.0 julkaistu

Jälkeen JetBrains jo varustaa muun Java- ja web-kehittäjille ohjelmointityökalut Clion joilla pyritään C- ja C ++ - kehittäjille, jotka IDE avulla voit luoda virheetöntä koodia.

Tunnettu lähinnä sen kehitysympäristön ohjelmistotoimittajan JetBrains on lopettanut jo pääsy ohjelman CLION ja IDE julkaistiin versio 1.0. Olisi samoin käyttäjien saatavilla Mac OS X, Linux ja Windows ovat saatavilla ja tarjota kehittäjille ohjelmointi C ja C ++ eri apua. Editori tarjoaa muun toimintoja automaattisen muotoilun lähdekoodia, ehdotuksia koodin ja mekanismeja niiden tuottamiseksi.

CLION on varustettu sisäisellä debuggeri ja refactoring menetelmiä ja voidaan integroida hyvin muiden versionhallintajärjestelmät kuten Git ja Subversion. Lisäksi IDE projektinhallintaan CTee käyttää. On siis olemassa mahdollisuus käyttää CTee hankkeita Clion ja tuonti olevien hankkeiden hän luo vastaavan CTee tiedostoja. Siksi työkalu tarjoaa editorin CMakeCache ja automaattinen täydennys varten CTee käskee tehdä muutoksia.

JetBrains CLION olisi sisällytettävä pystyä havaitsemaan mahdolliset virheet koodin kehittämisen aikana ja antaa asianmukaiset ohjeet.(Kuva:JetBrains )

Tukemisen lisäksi mekanismeihin, jotka liittyvät C, C ++, uusia ominaisuuksia C ++ 11 ja libc ++ ja Boost, CLION tarjoaa myös tuen, JavaScript, XML, HTML ja CSS tulisi käyttää. Kuten kääntäjä nähdä OS X ja Linux GCC / G ++ ja Clang käyttää Windows, voit valita MinGW 3.x on 32- ja 64-bittinen versio ja Cygwin 1.7.x.

Lisäyksen: Käytävä noin CTee myöhemmin mukautettu CLION CTee käyttö ei ole valinnaista, mutta kaikissa tapauksissa. [15.4.2015, 12:59](Joulukuu)