Osa Ohjaus: pilottitestin korkeuden tutka Lisäviivästyksiä

tieliikenteen

(Kuva: AP, Patrick Pleul / arkisto)

Ennen Blitzer kaasusta ja sitten kiire takaisin: Tämä järjestelmä on rikkoa erilaisilla tutkan. 2014 Saksan ensimmäinen pilottihanke Niedersachsenin julkistettiin. mutta käynnistäminen tapahtuu edelleen pituuden.

Alkamista pilotin kanssa valtakunnallisen ensimmäisen säteen yhteyden nopeuden hallintaan kuljettajien alue Hannover lisää viivästyksiä. Alunperin uusi tutka olisi otettu käyttöön syksyllä 2015, nyt käynnistää vielä lykätä loputtomiin.

sertifiointi Odottaa

Alue tutka, joka tunnetaan myös nimellä jakson hallinta, vauhti autoilijoiden ohjataan pidemmän osa. Pilottihankkeen tarkoitus tuoda kolmen kilometrin matkalla valtatie 6 Hannoverissa Laatzen, jossa laitos on jo asennettu vuonna 2015.

Viimeinen este on hyväksymistä ja varmentamista uuden teknologian Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) Braunschweig. Kun nämä on tehty, johtaja työryhmä voisi nopeuttaa mittalaitteissa PTB, Frank Märtens, älä kerro. Yksi syy on se, että tekniikka, joka eroaa muissa Euroopan maissa, joissa sillä on pitkän kantaman tutka on. Siellä, osa ajoneuvon haltijalle ja leiman havaitsemiseen on riittävä tarttuu nopeudella rikkomisesta. Saksassa on kuitenkin kuljettajan on tunnistettava.

tietosuojaongelmia

Itävallassa ja Alankomaissa, on jaksokamera vuosia. Siellä kuvaus- autojen saapuessaan ja sieltä poistuessaan kontrolloidun ajan tietosuoja ei ole ongelma, tutkittiin ensin Saksassa, joka on pidettävä tämän näkökulman.(AP) /(Cfu)