NASA koetin Juno: Video näyttää ohilento Jupiter

NASA koetin Juno: Video näyttää lento Jupiter

(Kuva: NASA / SwRI / MSSS / Gerald Eichstädt / Seán Doran)

Kuukausia, NASA luotain Juno Jupiter kiertoradat, kun alkuvaiheen ongelmia, ne ovat nyt ei vain tärkeitä tietoja tutkijoille, mutta myös valokuvia. Kokoonpanossa toimittaa vaikuttava videoita Junon matka.

Muutaman päivän kuluttua NASA anturi Juno radallaan kuudennen kerran Jupiter seuraavaan pisteeseen (Perijovum) on saavuttanut ystäville koonneet valokuvia tehtäisiin video. Osoittaa - paljon nopeammin - lentoa luotain Jupiterin ja kaasun jättiläisiä yli. Suurin planeetta aurinkokuntamme näkyvät uudessa valossa, kuvaamme hänestä oli mutta toistaiseksi luonnehtii pääasiassa tallenteet Hubble Space Telescope. Kiitos Juno tehtävänä on todennäköisesti muutos, NASA näin kerätyn kuvia vaan etsiä ja kannustetaan muokata yleisölle. Video on nyt yksi tuloksista.

Mutta NASA jopa ylittää jo vakiintunutta käytäntöä julkaisu: Koetin on kanssa JunoCam kamera aluksella, jonka työ on yhteistyötä ohjata (amatööri) tähtitieteen ympäri maailmaa. Joka voi ehdottaa hankkeen sivun omilla kuvia Jupiter, mitkä alueet dynaamisen pilven kannen valokuvaamaan NASA luotain. Joten NASA tutkijat haluavat hyödyntää rajoitetun instrumentin ja kaistanleveydellä, ja tehdä rikas kuvia mahdollista. Kerätyt tiedot julkaistaan ​​välittömästi ja sitä voidaan vapaasti käyttää, kuten luoda tällaisia ​​videoita.

Juno oli saapunut kesällä 2016 Jupiterin ja kiertää kaasujättiläisen lähtien. Kaikkiaan useita kymmeniä kiertoradat suunnitellaan. Heidän ensimmäinen koetin pystyi määrittämään, että magneettikentän planeetta on vielä paljon odotettua vahvempi. Lisäksi tutkijat pystyivät tarkkailemaan kiitos Juno jo, että pohjoisnapa kaasun jättiläinen on merkittävästi erilainen kuin sen etelänavalle. Syitä tähän on nyt tutkitaan. Analyysin tangon oli yksi päätavoitteista operaation, koska ne olivat purjehtii ohi antureista aiemmin ole näkyvissä, ja siksi edelleen paljolti hyödyntämättä.

Kuva 1 25

Jupiter koetin Juno (25 kuvat)

Suuri punainen pilkku
(Kuva: NASA / SwRI / MSSS / Gerald Eichstädt / Seán Doran)

(MHO)