Razer Puhelin: Razer esittelee älypuhelin pelaajille

Razer Puhelin: Razer esittelee älypuhelin pelaajille

(Kuva: Razer)

Razer puhelin näyttää sisällön virkistystaajuus 120 hertsiä erityisesti nestemäisiä. Kohderyhmä 750 euron laite perifeerinen valmistajat Gamer visioi.

Sen jälkeen se oli jo heinäkuun lopussa 2017 huhuja gamer älypuhelimeen Razer, reuna valmistaja on virallisesti julkistanut ns Razer Puhelin tällä viikolla. Kulmikas muotoilu muistuttaa Sonyn Xperia malleja. Näyttö on 5,72 tuuman muodossa ratkaisee 2560 x 1440 pikseliä. Kuten Applen iPad Pro, näyttö tarjoaa Enimmäiskuvataajuus 120 hertsiä. Tämä ominaisuus on tarkoitettu nesteen näytön ja nosta Razer Puhelin kilpailusta. Älypuhelimien käyttäjille, jotka käyttävät mobiililaitteen lähinnä pelien pitäisi huomaa eroa, mukaan Razer. Lisäksi 120 Hertz, näyttö voidaan asettaa 90, 60 ja 30 hertsiä.

Snapdragon 835 ja RAM 8 GB

Asuntomarkkinoiden Razer rakennettu Qualcomm Snapdragon 835, joka muun muassa Google pikselin 2 ja Samsung Galaxy S8 käytetään. Razer Puhelin käyttää myös Q-Sync vaihtoehto Qualcommin siruja. Virkistystaajuus säädetään jatkuvasti nykyistä kehystä määrä. Tässä vaihtoehdossa älypuhelin media olisi ilmoitettava paitsi nestettä, vaan myös säästää virtaa. Myös aluksella on 8 gigatavua ja LPDDR4 64 Gt: n sisäinen muisti, jota voidaan laajentaa kautta microSD-kortti. Muita ominaisuuksia ovat akku 4000 mAh ja pikalataus 4.0+, NFC, GPS, Bluetooth 4.2, LTE ja Wi-Fi a / b / g / n / ac. Sormenjälkianturi sijoitettu Razer sijoitettu kotelon puolella virtakytkimestä.

Takakameraan Razer Puhelin tarjoaa kaksi Ojektive eri polttoväleillä. Linssi hieman tele polttoväli, ja 13 megapikseliä on suurin aukko on f / 2,6. Laaja-objektiivi 12 megapikselin sama f / 1,75 kirkkaampi. Razer varustaa selfien kamera on kahdeksan megapikseliä älypuhelimeen edessä. Razer integroitu sen ensimmäinen älypuhelin myös stereokaiuttimet Dolby Atmos tukea. Klassinen kuulokeliitäntä, valmistaja jätetty pois. Toimituksen laajuus, kuitenkin, THX-sertifioitu äänikortti on mukana, joka mahdollistaa yhteyden kuulokkeet ja kuulokkeet.

Launch marraskuun puolivälissä

Koska mobiili käyttöjärjestelmä syttyy Razer Phone Android 7.1.1 käytetään. Palkkio versio Nova Launcher ja Google Assistant on esiasennettuna. Päivitys Android 8 on asetettu vastaanottamaan Razer Puhelimen tänä vuonna. Älypuhelin on saatavilla Razer verkkokaupasta hintaan 750 euroa Saksassa marraskuun puolivälistä lähtien. Käynnistämistä varten älypuhelimen enemmän 120 Hertz optimoitu pelaamista sovellukset ovat jo saatavilla. Tätä varten Razer yhteistyötä muiden Madfinger, Square Enix ja Tencent. Ensimmäisessä optimoitu pelejä sisältää Shadowgun Legends ja Final Fantasy Pocket Edition. (Denise Bergert) /(AXK)