Liikuntalaite asiantuntija Jawbone sulkeutuessa

Fiotness tracker asiantuntija Jawbone sulkeutuessa

Leukaluun, valmistaja kunto rannekkeet sekä Bluetooth-kuulokkeet ja kaiuttimet, näyttää lopulta hajosi. Olemassa olevat tracker olla, mutta silti tuettu - haluaa aloittaa uuden yrityksen, joka toimitusjohtaja Rahman.

Aktiviteetti Tracker asiantuntija Jawbonen ilmeisesti hajosi. Erittäin kilpailluilla kunto markkinoilla, yhtiö oli sillä laitevalmistajat voivat olla ongelmia kilpailla halvalla kilpailu Kiinan ja myös kilpailijoita vastaan, kuten Apple kanssa Watch.

Leukaluun oli sillä välin tullut suurin kilpailija Fitbit, markkinajohtaja liikuntalaite. Jolla yhtiö tapasivat useita kertoja oikeudessa, mikä johtuu osittain patenttioikeudenkäynneistä. Aiemmin tänä vuonna, Jawbone oli pitkälti enää tue sen tracker.

Kriisi sitten 2016

Edellisen kisan start-up yritys San Francisco oli sen viimeinen rahoituskierros saada paljon heikompi luokitus edellisvuodesta jo 2016: vain puolet entisestä kolme miljardia dollaria jäisi. Yleisesti ottaen yritys sanotaan kerännyt yli 900 miljoonaa dollaria hänen sijoittajien. Arvioinnin päättää, mikä saa osallistua sijoittajat käynnistysvaiheessa rahojaan. Sinun pitäisi nyt olla nolla.

Leukaluun perustaja ja päätoimittaja Hosain Rahman haluaa luopua kuntosali ole täydellinen, mutta ei luultavasti enää tuota laitteistoa. Kuten Verge raportoitu, hän perusti uuden yrityksen nimeltä Jawbone terveys- Hub on jo rekrytoitu useita Jawbone henkilöstölle. Kun Jawbone itsessään hoidetaan, Rahman haluaa käyttää hänen uusi yritys, Tracker myyty.

(Uk)