Katkaistu Harmony Link Logitech vaihtaa yleiskaukosäädin ilmaiseksi

Abeschalteter Harmony Link Logitech vaihtaa yleiskaukosäädin ilmaiseksi

Maaliskuussa 2018 saakka Logitech tekee yleiskaukosäätimesi Harmony Link käyttökelvottomaksi. Laitteen omistajan käynnissä foorumin myrsky - nyt Logitech korvaa kaikki vaikuttaa osuuksiensa maksutonta.

Logitech haluaa kovaa kritiikkiä käyttäjiltä kaikista Harmony linkit, jotka on määrä sulkea ensi maaliskuussa, vaihtaa maksutta Harmony Hub. Elektroniikan yhtiö kirjoittaa blogimerkinnän. Harmony Hub on uudempi versio yleismaailmallisesta kaukosäädin Harmony linkki, jota hallitsee ei ainoastaan ​​kotiteatterilaitteilla ja muita esineitä älykkään kodin.

Logitech päälle Maaliskuu 2018 pilvipalvelun, johon Harmony Link, riippuu. Siten yleinen kaukosäädin on hyödytön. Tämä vaihe johtuu Logitechin kanssa rappeutunut turvallisuus lisenssin uudistamista taloudellisen itse ei olisi järkeä. Mukaan Logitech, käyttäjäkunta Harmony Link on hyvin pieni.

Vastauksena väitteisiin

Virallisessa foorumit osittain kritisoi voimakkaasti ehdotettuja Logitech oli kova, vaatii myös oikeustoimiin esitettiin. Logitech halusi aluksi tarjota vain asiakkaat, joiden yhden vuoden takuu oli edelleen aktiivinen, vapaa tilalle. Kaikki muut asiakkailla olisi tyytyminen 35 prosentin alennuksen Harmony Hub. Nyt kaikki omistajat Harmony Link voi vaihtaa ilman lisäkustannuksia Harmony Hub. Logitech ottaa yhteyttä kaikkiin ostajien sähköpostitse.

Yhdysvaltain media, kuten bleeping Tietokone oli myös raportoitu liikevaihto jossa Harmony Link oli myyty alennettuun takuun kolmen kuukauden muutama kuukausi sitten. Nämä syytökset kiistää Logitech. Logitech linkki onkin äskettäin tarjonnut syksyllä 2015 ostettavissa. Saksassa, Harmony Link ei ollut edes markkinoilla. (Dahe)