OnePlus 5T: ensin katsoa kameraan

OnePlus 5T: ensin katsoa kameraan

Tekniset yksityiskohdat alkuun älypuhelimet 5T OnePlus ovat julkistetaan ennen virallista julkaisupäivää. c't julkaisi alustava testi kameran.

Uusi huippumalli OnePlus The 5T on, jossa on 6,01 tuuman AMOLED-näyttö 18: 9 formaatissa varustettava resoluutiolla 2160 x 1080 pikseliä. Prosessori on Snapdragon 835 2,45 GHz: n kelloa käytetään, adreno 540 GPU käsittelee kuvia. Muisti on varustettu 64 tai 128 Gt, muistista 6 tai 8 Gt.

Monet ominaisuudet ovat samanlaiset kuin edeltäjänsä: Dual SIM, kuulokeliitäntä, metalli tapauksessa käytännön mykkä / älä häiritse -painiketta. Laite tarjoaa NFC, joka on C-tyypin USB-liitin (2.0) ja kaksi SIM tukea. Akku takaisin 3300 mAh ja voidaan ladata nopeasti latausteknologia Dash erän.

Pääkameralla koostuu jälleen kaksi sensoria, 16 ja 20 Mpixels. Toinen on nyt, mutta ei zoom, mutta sillä on sama polttoväli ja aukko kuin ensimmäinen. C't on ottanut ensimmäisen pienen alustava testi kameroiden alla.

Oikeastaan ​​liian aikaisin

Monet valmistajat aluksen ennen virallista käynnistää uuden tuotteen testin kopioita toimittajille asiaan liittyvistä julkaisuista, jotta he voivat julkaista ajoissa julkaisun testi. Joten se on pitänyt sen lippulaiva 5T ja valmistajan OnePlus. C't pääkirjoitus sai lisäksi useita muita median viime viikolla testikopio.

Tyypillisesti toimituksellinen saa tällaisen laitteen vain, jos ne suostuvat ns NDA, Non salassapitosopimus, joka määrittää täytyy olla, kun raportit tuotteesta. Tämä mahdollistaa sen, että valmistaja hallita vapauttamista tietoa sen uuden laitteen. Ja se osoittautuu oikeudenmukaisuutta turvallinen kaikissa tiedotusvälineissä: Jokainen tulee samaan aikaan viestin ulos.

c't ja Heise online-kiinni NDAs, mutta tärkeä varoitus, että tunnemme enää sido meitä, kun toinen toimittaja murtaa NDA. OnePlus on lähettänyt 5t testauslaitteita käymättä ensin, päivämäärä NDA The OnePlus on nimetty myöhemmin. Sitten vain kertoi 5T verkkosivuilla, muut seurasivat perässä. c't alun perin pidettiin NDA, mutta ottaen huomioon vuotaa julkaisemme tiedot ja kamera testiä esimakua yksityiskohtaisen testin ensi viikolla:

(Jo)