Vodafone rakentaa Gigabit matkaviestinverkoissa ilman 5G

Vodafone

(Kuva: AP, Caroline Seidel)

Sen jälkeen, kun Telecom Vodafone on tuomassa markkinoille ensimmäisen mobiiliverkoissa, jotka lupaavat gigabitin nopeutta. Toisin kuin Telekom on työskennellä ilman 5G teknologian ja kännykkä.

Vodafone tarjoaa asiakkailleen ensimmäiset kahdessa kaupungissa nopeuden langattomasti enintään yhden gigabitin sekuntinopeudella. Kick-off lasku Berliinissä ja Düsseldorf, sitten nopeasti verkkoon seurata Hampurissa ja Hannoverissa, verkko-operaattori ilmoitti sunnuntaina. "Joten me otamme askeleita gigabitin yhteiskunta - ja osoittaa, miten nopeasti Saksan voivat surffata tulevaisuudessa"Sanoi Hannes Ametsreiter toimitusjohtaja Vodafone Saksa. Lyhyesti, markkinat Ensimmäisten älypuhelimia odotetaan tukevan nämä nopeudet.

Huippunopeus on oltava sekä uusille että nykyisille Vodafone asiakkaita kaikissa LTE hinnat saatavilla. 20 kaupungissa Saksassa Vodafonen jo tarjoaa jopa 500 megabittiä sekunnissa. Nopeus on mahdollista avulla mukana taajuuskaistalla nykyisen LTE-standardin. sitten käytettävissä kohti radiosolun, huippunopeus on saatavilla, mutta todellinen riippuu kulloinkin aktiivisten käyttäjien lukumäärän ja optimaalinen etäisyys kehto.

Telekom testaa 2 Gbit / s

Muutama päivä sitten, saksalainen Telekom oli lähettänyt ensimmäisen radiosoluille seuraavan sukupolven matkaviestinnän 5G todellisissa olosuhteissa Berliinissä testiajon. Noin neljä Radiosolut tekevät jopa kaksi gigabittiä sekunnissa voidaan saavuttaa.

Standardi 5G, käyttämällä kaikkia käytettävissä olevia verkkoja ovat käytännössä yhdistetty toisiinsa ohjelmisto on saatavilla 2020 peräkkäin saatavilla. Hän olisi (etenkin tarvitsee tulevaisuudessa digitointiin tuotannon"teollisuus 4.0"kansi). Vastaava määrittelyn matkaviestinstandardin 5G saada valmiiksi, kuitenkin vain joulukuussa. Tahdosta Euroopan parlamentin kehittymisen 5G on edetä tulevina vuosina paljon nopeammin kuin 4G.

Päivitys, maanantai 11:40: Vodafone on tehnyt selväksi, että se ei ole hänen uusi mobiiliteknologiaa 5G. Toisin Telekom, ensimmäinen 5G kasvit kanssa "Jääkaappi-iso" Useimmissa laitteissa on pian vapautetaan älypuhelimet Vodafonen ulottumattomiin uusimman siirtotekniikka ilman joutui odottamaan loppuun 5G standardien siirtonopeudet 1 Gbit /.(AP) /(Hag)