Kunniajäseniä Oscar virtuaalitodellisuus elokuvan

Kunniajäseniä Oscar virtuaalitodellisuus elokuvan

(Kuva: Lubezki)

Neljä Oscar Alejandro González Inarritu on nyt toinen palkinto tapahtua. Sillä virtuaalitodellisuus asennus "Carne y Arena" Meksikolaiset tehdään erityinen Oscar.

Että hinta harvoin palkintoja Oscar Academy: Meksikon tähti ohjaaja Alejandro González Inarritu (54) sen virtuaalitodellisuus elokuvan "Carne y Arena" kanssa "Special Award"-Oscar erinomainen. Joka antoi Oscar Akatemiassa Los Angeles ilmoitti perjantaina. Yhdistyksen hallitus Yhdysvaltain elokuva-akatemia on "visionääri" ja äänesti kokouksessa keskiviikkona tästä kunniasta tarinankerrontaa, se sanoi julkilausuman.

Alejandro González Inarritu, täällä hänen Oscarin Alejandro González Inarritu, täällä hänen Oscarin "The Revenant",(Kuva: Yhdysvaltain elokuva-akatemia)

Inarritu ja hänen kuvaaja Emmanuel Lubezki oli hänen kanssaan "syviä tunteita" Työ maahanmuuttajien "uusia ovia elokuvallinen näkemys" avattu, sanoi Akatemian pomo John Bailey. Pokaali luovutetaan 11. marraskuuta klo Governors Awards -gaalassa Los Angeles.

Inarritu ("Birdman". "The Revenant - Maasta") On jo neljä Oscar-voittaja, kuten ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Maanmiehensä Lubezki kesti kolme peräkkäistä kamera Oscaria, sillä "painovoima". "Birdman" ja "The Revenant",

Lyhytelokuva "Carne y Arena" (Noin: Liha ja hiekka) hän ensin esiteltiin toukokuussa elokuvafestivaali Cannesissa. Se perustuu kokemuksiin maahanmuuttajien, jotka ovat tehneet vaaralliselle matkalle Meksikosta Yhdysvaltoihin. Katsojat ajaa VR lasit avojaloin läpi vuorattu hiekalla huonetta, kun he kokevat kuvaukset pakolaisten omakohtaisesti. "Carne y Arena" on esillä kuin asennusta Los Angeles County Museum of Art ja museo Tlatelolcon Mexico Cityssä.

Äskettäin 1996 Oscar Akatemialla oli "Special Award" Pixar "Toy Story", Ensimmäinen täysin tietokoneella elokuva maailmassa, myönnetään. Vuodesta 1973 oli 17 elokuvaa tämän palkinnon, usein äänen ja erikoistehosteet, kuten "tähtien sota" (1978) ja Kadonneen aarteen metsästäjät (1982). (AP) /(Jo)