Analyysi: Apple tekee 4K elokuvia massat

Analyysi: Apple tekee 4K elokuvia massat

(Kuva: Apple)

4K ei ole kalliimpaa kuin HD: Applen hinnoittelustrategia kohdistaa painetta koko elokuva markkinoilla. Tämän jopa elokuvan ystäville, jotka eivät pidä omena konsernin tuloksesta.

Teknisesti Apple 4K ja HDR ei edelläkävijöitä, mutta epäilyttävien. Ja uuden Apple TV: 4K koska jopa streaming laatikko monista, jotka hallitsevat uusia muotoja. Paljon tärkeämpää oli toinen ilmoitus eilen illalla, mutta Apple myi 4K elokuvia ole kalliimpaa kuin teräväpiirtoelokuvia. Jopa vanhat teräväpiirtoelokuvia päivitettävä ilmaiseksi. Tämä ei koske ainoastaan ​​ostajia uuden Apple TV, mutta myös odotetaan kaikille käyttäjille, että iTunes elokuvia älypuhelimet, tabletit, Windows tai Mac-tietokoneista näyttää. Applen feat ei siis ole tekninen vaan -merkillä: pakottaa Per neuvottelutaitoja ja markkinavoima suurten elokuvastudioiden halvemmalla.

Mitä saat toistaiseksi hankkivansa 4K materiaali on huono. Vasta kun kourallinen elokuvia, 4K resoluutio kameran nauhoitus Special FX tekee pidettiin UHD Blu-säteiltä puristusta. Ja suoratoisto tarjous on aivan liian hintelä: Netflix ja Amazon virta ehkä kymmenkunta Yhdysvalloissa sarja ja joka haluaa ostaa 4K elokuva Amazon Prime Video, tähtitieteelliset hinnat maksetaan 30 euroa - tämä ei ole massamarkkinoiden tehdä.

UHDs halvemmaksi

Mutta jos Apple tekee nyt mitään eroa HD ja 4K hintoja, niin voit ostaa uuden iTunes elokuvia 4K 10 15 euroa tulevaisuudessa. Samoin kuin muut tarjoajat, kuten Amazon on seurata perässä. Jopa UHD Blu-ray on tulossa paineita, vaikka niiden kuvanlaatu ansiosta suurempia bittinopeuksia on paljon parempi. Koska nämä edut goutiert vain pieni joukko kotiteatteri harrastajia ja 3D-elokuvateatteri ääni Dolby Atmos löytyy nyt paitsi UHDs vaan lähes yhtä monta Blu-ray-levyjä.

Kommentaari Hartmut Gieselmann

Analyysi Hartmut Gieselmann

Editori Hartmut Gieselmann, syntynyt vuonna 1971, on 16 vuotta c't ja testaa kaiken äänen kanssa & Video, pelit ja VR liittyviä. Hän on juuri päivittänyt 4K ja 3D-ääni hänen pieni kotiteatteri, nyt puuttuu vain elokuvia.

    sitten halvempaa elokuvien ja käynnistää 4K massamarkkinoille laskee. Joulumarkkinoille olemme pommitetaan lukemattomia sähkömarkkinoilla esitteitä uusilla 4K televisiot, streaming laatikot ja UHD pelaajia. Niiden jakauman ja kysyntä 4K elokuvat, mikä puolestaan ​​aiheuttaa studiot tuottaa enemmän materiaalia 4K.

    Konsertti, suuret Hollywood-studiot Disneyn vain eri linjoilla. Tämä vaikuttaa heidän animaatioelokuvia, mutta myös kaikki nauhat Marvel Studios, Pixarin ja Star Wars, jotka kuuluvat Disney Group, vaikka (Apple mainostaa 4K palvelua Marvel elokuva "Logan"Tämä kuitenkin tuotti Fox). Disney on jo peruutettu tulevan vuoden Netflix ja haluavat kehittää omaa streaming tarjontaa. Täytyy odottaa ja katsoa, ​​jos he todella pitävät tätä yksin ja löytää tarpeeksi näkymiä, jotka taas lankeavat supersankareita ja sarjakuvahahmoja erityisesti taskussaan.(Hag)