Pokémon Go: Legendat tulevat

Pokémon Go: Legendat tulevat

Vähän ennen Pokémon mennä kovaa Chicagossa Niantic jaetaan uuden version Pokémon Go: Versio 0.69.0 merkittävästi parantunut pelattavuus - juuri ajoissa kauan odotettu legendaarinen Pokémon.

Android- ja iOS pelaajat saavat päivityksen Pokémon Go torstain jälkeen. Android-versio kantaa versionumeroa 0.69.0, iOS rakentaa numeron 1.39.0. Selvimmin muutokset ovat kosmeettisia: New Poké Balls, kiiltävät Pokémon silmät ja RAID Boss logo sarvikuonon ovat varmasti mitään, että pelaajat ovat kaivanneet viikkoa.

Tilanne on erilainen suorituskyky: Raid taisteluja ajaa paljon tasaisempia, aiemmin väistämätön verkkovirheitä vähenevät huomattavasti. 40 euron lisävaruste Pokémon Go Plus rakentaa huomattavasti nopeammat yhteydet kuin ennen.

[Päivitys] Uusi versio on nyt edellytys pelata (pakotettu päivitys). Varsinkin iPhonen omistajien tulisi ottaa ennen päivittämistä matkapuhelimella tarkastella niiden jäljellä tietomäärä - iOS päivitys on 298 Mt.; Android-versio on vähintään 96 megatavua. [/ Päivitys]

Legendat tulevat

Lauantaina Chicagossa Pokémon Go Festival. Täällä lopuksi "legendaarinen" julkaistiin Pokémon, jotka on aiemmin nähty vain paikkamerkki yhdellätoista Pokédex - kuten tuuletin suosikkeja kuten Zapdos, Mew ja Mewtwo. Tästä Niantic on myös julkaissut hype videon.

erityinen bonus kierroksia tapahtuvan, jossa pelaajat voivat osallistua etänä maailmassa mennä kovaa - niiden kalastus tulokset avata bonuksia ja lisätä todennäköisyyttä, että ilmeinen legendaarinen Pokémon festivaalilla.

Ruokinta kaukaa

Koska areenalla muuntaminen voi ruokkia puolustajia oman joukkueen marjoja ylläpitämään motivaatiotaan. Koska sovellus päivittää pelin muistaa mitä Oluttyyppi viimeksi Fed. Joten voit syöttää puolustajat helpommin kohdennettua marjoja, joista jokin ei ole muuta käyttöä.

Defender voitaisiin väliaikaisesti ruokkia etäältä. Defender voitaisiin väliaikaisesti ruokkia etäältä.

Pokémon voi nyt jatkaa ruokkia niitä, kun ne "täysi" ovat - peli palkitsee näitä pyrkimyksiä tähti pölyä ja satunnaista makeisia.

Ensimmäinen Niantic oli tarjonnut mahdollisuuden ruokkia omaa puolustusta etäältä. Painike Yksityiskohtakuvassa puolustavan Pokémonin johti suoraan areenalla, jossa voit levitä marjoista sitten sohvan - mutta tämä on vähemmän motivaatiota lahjoitti kuin ruokinta paikalla.

Sen jälkeen useat pelaajat valittivat, että pelin ne laittaa pois toiminnan kauko ruokinta jonkin aikaa (Softban), Niantic olivat nyt tiedossa poistaa tämän toiminnon tilapäisesti.

QOL parannuksia

Myös tiedot Niantic on jättänyt: Eli hakutoiminto sisältää nyt WP-alueilla: "WP1000-" suorittaa kaikki Pokémon vähintään 1000 kilpailu pistettä, "WP-1000" ne vähemmällä.

Päiväkirja kirjaa nyt ansainnut kolikkoa. Päiväkirja kirjaa nyt ansainnut kolikkoa.

Päiväkirjan Records nyt, kuinka monta kolikkoa puolustavan Pokémon on palannut areena - niin pitkälle, että on esitetty vain lyhyesti päänäyttö.

Jokaista Pokémon peli näyttää nyttemmin minkälaisilla pallo se on pyydetty (Standard, Premium, Super tai Hyper). Paitsi haudottu Pokémon on aina vakio pallo. Lisätietonäkymässä aktiivista varautumista on Pokémon hakemiston nyt niiden sijasta torjumiseksi arvoista, kuinka monta kertaa he ovat voittaneet, koska he puolustavat areenalle ja kuinka usein he ruokittiin.

Intuitio soitin (keltainen) ihme, sillä päivityksen siitä, että he ovat tervetulleita arvioimaan niiden Pokémoneja ei tavallista tiiminvetäjä Spark, vaan Candela, johtaja kilpailevia joukkueita uskalias (punainen). [Päivitys] Samalla Niantic on vahvistanut, että tämä ohjelmavirhe, ei maistaa Pokémon mennä kovaa. [/ Päivitys]

Näyttävät koodissa

Nyt pakollinen katsomaan lähdekoodin Android versio pelistä toi mielenkiintoista valoa: Esimerkiksi App sisältää nyt QR skanneri, jolla voit ilmoittautua paikan päällä paikalliseen tapahtumaan. Myös peli näkee uuden raid-pass tyyppi ennen, nimeltään "Exclusive Raid"Sekä tapahtuma- Pokéstops ja areenoilla.

Peli koodi tarjoaa myös erilaisia ​​merkkejä, millä edellytyksillä legendaarinen Pokémon ilmestyy pelin: So varoitusviesti ilmestyy ja legendaarinen Pokémon ei voi käyttää puolustajana (DISABLED_LEGENDARY_KEY).

1 ulos 12

Pokémon Go: Kosmetiikan korjauksia 0.69.0 (12 kuvaa)

Joten Dragonite näytti ennen päivitystä ...

[Päivitys 21.7.2017, 11:05: Pakkopäivityksiä mainitsi Candela-Bug merkitty sellaisiksi, lisätyt kuvat reittiä. ](Ghi)