Uusi SteamVR kuulokkeet: suurempi näkökentän ja suuremman jäljitysalueella

Uusi SteamVR kuulokkeet: laajemmalla alalla ja suurempia jäljitysalueella

Toistaiseksi on HTC Vive ainoa kuuloke, jossa Valve on omat sormensa piirakka. Nyt on enemmän.

SteamVR päättäjien Valve ovat kehittäneet uusia kuuloke teknologiaa - ja nyt toivon valmistajat, jotka tekevät niihin liittyvät tuotteet. Muun SteamVR 2.0 tukee nyt suurempaa seuranta-alue. Uudet linssit laajentaa näkökenttää.

Tähän asti on ollut vain yksi kehittivät Valve VR kuuloke: HTC Vive. Nimisenä "SteamVR 2.0" Venttiili on tekniikka parantunut ja nyt tarjoaa näitä laitevalmistajia. Ilmeisesti Valve yrittää tehdä kannalta VR vähemmän riippuvaisia ​​yhdestä (viettelyksen) laitteiston valmistajalta. Lisäksi voidaan olettaa, että Valve - jotka tekevät rahaa pääasiassa myymällä Steam Software - toivoo halvempi laitteisto hintoihin; Mitä enemmän laitteisto kilpailua, sitä nopeammin hinnat laskevat.

Tärkeimpiä uudistuksia alla Valve "SteamVR 2.0" yhteenveto, kuuluu parannettu seurantajärjestelmä, joka kattaa suuremman seuranta-alueella. edelleen "majakka"vaaditaan valintaruutu kulmissa seuranta pinnan, mutta nämä tulevat tulevaisuudessa vähemmän liikkuvia osia, ja ovat siksi halvempia tuottaa. Kun taas toistaiseksi vain kaksi majakat olivat saatavilla, on nyt neljä - mikä lisää enintään seuranta-alueen 25 neliömetriä (5 x 5 metriä) kasvoi 100 neliömetriä (10 x 10 m). Venttiili on luvannut tukea entistä Majakat ehkäpä jatkossa - betoni lupauksia halua tehdä yhtiön vaan.

Lisäksi, Valve on kehittänyt uusia linssit, jotka näyttävät tarjoavan laajemman kuvakulman: Vaikka näkökentän (näkökentän, FOV) HTC Vive 110 astetta on arvioitu Venttiili on, että uusi linssit mahdollista FOV 85-120 astetta. Valve korosti myös, että linssit toimivat sekä OLED ja LC-näyttö. Toistaiseksi vain OLEDit tuli laadukas VR kuulokkeita käytetään, on nyt myös VR-yhteensopiva nestekide- näyttöjä riittävän lyhyt kytkentäajat - jumissa muun muassa ensimmäisessä saatavilla Windows mixed-todellisuuden kuulokkeita nestekidenäytöt.(JKJ)