Ohjelma: Corel tuo Pinnacle Studio 21 markkinoilla

Coming of Age: Corel tuo Pinnacle Studio 21 markkinoilla

Versiossa 21, Pinnacle Studio korjaa myös Weitwinkelverzeichnungen on Actioncams.

Pinnasta vaikutus editorin prosessoitu formaatit - Corel hänen editointi ohjelma on merkittävästi uudistettu.

Vuonna versiossa 21 kuvankäsittelyohjelmalla Pinnacle Studio Corel on lisännyt joitakin uutisia. Se alkaa pinnalla, editointi-ikkunan nyt voidaan jakaa vapaasti kahden tai useamman näyttöjä. Ohjelma toimii jatkossakin Windows 7, kuten aiemmin Corel tarjoaa sen kolmessa eri varustetussa.

Korjauksia, kuten värisäätöjä ja vaikutuksia, voidaan ohjata keyframes (avainruutuja) erikseen tarkka. Nyt integroitu pintaan vaikutus editor näyttää kaikki avainruudut ymmärrettävää. Korjausliike suodatin auttaa poistamaan laajakulmalla vääristymän yhteistä toimintaa kamerat, mutta silti melko vähän esiasetukset ovat valmiita siihen. Koska aloite on ilmoitettu. mutta näkökulmasta kirjattiin laukausta voi myös optimoida manuaalisesti. Tarkistetun Vienti dialogi tarjoaa lisäetuuksia Web vientiin, esimerkiksi YouTube-videoita. Jopa 3D Titler voidaan ohjata avainruutujen. Lisäksi fontteja ja fontin värit ja kiilto väriä ja voimakkuutta voidaan asettaa.

1800 tehosteita ja suodattimia

Halvin versio, standardin versio Pinnacle Studio 21, sallii vain päätöslauselmat jopa 1920 x 1080 pikseliä (Full HD); kappaleiden määrän rajoittuu vain kuusi video- ja / tai ääniraitoja, MultiCam toiminto tukee vain kaksi kameraa. Loppujen lopuksi on standardin versio yli 1500 tehosteita ja suodattimia - 60 euroa.

Pinnacle Studio 21 Plus tarjoaa yli 1800 tehosteita ja suodattimia, se sisältää 3D-ominaisuudet, mahdollistaa jopa 24 kappaleen ja käyttää lisäominaisuuksia, kuten liikkeentunnistus, laajakulma-objektiivi korjaus ja kuvaruutukaappauksia reaaliajassa. Kun MultiCam leikkaamalla Plus versio toimii jopa neljä kameraa. Se maksaa 100 euroa.

Lisäksi Plus sisältöä, lopullinen versio sisältää yli 1000 lisäpalkkio vaikutuksia, jotka tulevat NewBlue FX. Kappaleen numero on teoriassa rajoittamaton, Ultimate tukee myös 4K video ja 360 asteen kuvia, jotka toimivat ja voidaan tuottaa. Kattavin Pinnacle Studio versio tarjoaa Morph siirtymiä ja luotu Paint Effects videoita koominen tyyli. Lopuksi, ne voivat käsitellä enemmän tiedostomuotoja - kuten MXF - tai viettää: H.265 video voi olla paitsi kaksi pienempää versiota tuonti, mutta myös viettää. Ammatillinen tiedostomuotoja xavc ja DVCPRO HD tuetaan.(Uh)