Chris Roberts siirtyy Star Citizen soolokampanjassa Squadron 42 loputtomiin

Chris Roberts: Star Citizen soolokampanjassa Squadron 42 muutti loputtomiin

Chris Roberts (vieressä pullo)

(Kuva: Martin Fischer)

Chris Roberts siirtyy jälleen Star Citizen kampanja Squadron 42. Tällä kertaa ei ole erityistä julkaisupäivää. Joulukuussa kuitenkin haluat julkaista tiekartta.

Jälleen Chris Roberts on lykännyt kirjoittaja on kirjoitettu Star Citizen soolokampanjassa Squadron 42 - ja vähän ennen Open House Citizencon, joka tapahtuu Frankfurtissa 27. lokakuuta. Tämä ilmenee sen ilmoituksen verkkosivuilla kehittäjä Cloud Imperium Games. Konkreettinen julkaisupäivä oli Chris Roberts syyllinen - valmistumissignaalin ollen aikaisintaan vuonna 2018 voidaan odottaa. Tällä hetkellä toimiva "iso joukkue" laivue 42; Roberts ylittää edelleen Wing Commander sarjan kannalta kerronnan laadusta.

Roadmap julkaistavaksi joulukuussa

Joulukuussa Chris Roberts ensivaikutelma Squadron 42 ja sen pelin mekaniikka näyttää live stream. Sitten hän haluaa laatia yksityiskohtainen aikaa eli pelin.

Chris Roberts on kerännyt väittää yli +161.000.000dollari kohden Crowdfunding fanit - koko Star Citizen projekti, joten se vahvin tähän asti taloudelliset Crowdfunding yritys koskaan. Summa ylittää jopa hirvittävän kehityskustannukset olivat Rockstar otsikko Grand Theft Auto V määrän arvioidaan noin 137 miljoonaa dollaria.

1 ulos 8

Alukset, teollisuushallit, Avaruustaistelut: Chris Roberts "Star Citizen" (8 Kuvat)

Jopa merirosvot joskus täytyy nopeasti paikasta A paikkaan B - ja hieman luksusta olet varmasti ansainnut: nyt pelattavissa aluksen Origins M50. (Kuva: Cloud Imperium Games)

Joka vuosi sama peli

Vuosi sitten lähes tasan yksi Roberts voitti pelin Squadron 42 jo muuttanut. Tuolloin sanottiin that'm edelleen työtä erottamattomia osia pelin, kuten animaatiot, Mission Control, Polku löytää ja tekoälyä tietokoneella vastustajia. Vuonna 2015 Star Citizen kehittäjät suostunut irrottamaan yksinpelikampanja Star Citizen pelinä Squadron 42 tehdä aikaisemmin fanit - pystyä toimittamaan - nimittäin 2016th Roberts selitti vielä julkisesti syyskuussa 2016, että 42 Squadron varmasti päättyy jopa 2016th

Historiassa kehitys Star Citizen on (Derek Smart) useiden siirtymien appeasements, moottorin kytkin tulivuori ja paljon huhuja ja yksityisten kahakka merkitty. Toki on tällä hetkellä vain yksi: sanaan Chris Roberts, fanit voi enää luottaa koskevat nimittämistä ilmoituksia. Star Citizen kehitetään vuodesta 2012 ja sen pitäisi ilmestyä alunperin, 2014.

Lue tästä aiheesta on myös katsaus Star Citizen:

  • Lakkaa meille tyhmät!
(MFI)