Pokémon Go: kirjautumispalvelimeen työsulun pelaajille

Pokémon Go: kirjautumispalvelimeen työsulun pelaajille

Älypuhelin Peli Pokemon Go taistelee jälleen palvelimen ongelmia. Se vaikuttaa Android pelaajat yrittävät kirjautua Pokémon kouluttaja Club. On kiertää kuitenkin.

Alkaen maanantaina illan lukuisat toimijat älypuhelimen peli Pokémon mennä, että hakemus ei todentamisjärjestelmiin virheitä. Koettelee ilmeisesti vain pelaajia, jotka ovat Android kautta Pokémon kouluttaja Club (PTC) rekisteröidä kokeilla.

Kuka on kirjautunut sisään Google-tilin tai iPhonella, joka voi edelleen olla rauhassa. IOS toimii myös PCT-hakemuksessa, viittaa siihen, että ongelma ei ole PTC itse. Katkos kestää yli 12 tuntia nyt.

Downgrade palaa peliin

PTC pelaaja ei sovelluksen Android. PTC pelaaja ei sovelluksen Android.

Yksi tapa kiertää ongelma on downgrade. Tätä edellisen version täytyy ladata 0.63.1 luotettavasta peili palvelimet, kuten APKMirror tai APKPure. Seuraavaksi Android suojausasetukset, sinun tulee poistaa versio 0.63.4 paikallisesti, "Salli sovelluksien asentaminen tuntemattomista lähteistä: Tuntemattomat lähteet" aktivoida ja asenna ladattu APK-tiedosto. Kanssa 0.63.1 PTC Tulo toimi ollenkaan - että tämä rakentaa on useita muita ongelmia.

Onnistuimme kuitenkin päivittää pelin jälkeen onnistuneen sisäänkirjautuminen 0.63.1 Google Play versioon 0.63.4 ja edelleen tulla peliin PTC. Valitettavasti emme voineet selvittää, onko puhdasta onnea oli tai on yleisesti elinkelpoinen kiertää login ongelmiin.

[Päivitys] Ongelman voi toimii - mutta vain tilapäisesti. Noin 4 tunnin kuluttua PTC estetty sovellus uudelleen. Sinun on toistettava joko säännöllisesti tai pysyvät toistaiseksi vuonna 0.63.1 kuvattua menettelyä niin. [/ Päivitys]

Tuella huomioon Niantic Twitterissä vahvisti kirjautumisongelmissa ja takaa yrität mennä aiheuttaa vaaratilanteen. Sen jälkeen, 12 tuntia ja johdetaan jälleen.

Se sijaitsee minulle tai peli?

Yksi suurimmista ongelmista alussa Pokémon Go oli, että palvelin epäonnistui toistuvasti. Näin alkoi juuri nopeasti monipuolisten palveluiden kautta, joista vain vastasi kysymykseen siitä Pokémon Go kyseisellä hetkellä tavoitettavissa vai ei.

Monet näistä palveluista ovat edelleen aktiivisia, mutta tällä hetkellä antaa ristiriitaisia ​​palautetta. syötetään pelaajien viestejä palvelut osoittavat PTC ole paikalla. Ilmoittaa suoraan Niantic palvelimen anpingende palveluja, kaikki on vihreällä vyöhykkeellä.

Seuraavat palvelut antavat hyvän kuvan nykytilanteesta:

[Päivitys 20.6.2017, 16:50: Vahvistus kiertoteitä ja keskustelua rajoitusten](Ghi)