Pokémon Go: henget tulevat Halloween

Pokémon Go: henget tulevat Halloween

Seuraava päivitys älypuhelin peli Pokemon Go osoittaa, että lokakuun lopulla vireillä tapahtuman hirviöitä kolmannen sukupolven. Myös uusia huijauksenesto toimenpiteitä.

AR älypuhelin peli Pokémon Go päästä lähipäivinä päivityksen versioon 0.79.3 (Android) tai 1.49.3 (iOS). Vaikka virallinen muutos lokitiedot vain korjauksia ja suorituskyvyn parannuksia, fanisivu TheSilphRoad on tunnistanut useita uudistuksia.

Pitkällä vaihdettiin jälleen uusi latautumisruutuun - viimeinen muutos tapahtui käyttöönoton tarkistetun Arena järjestelmässä - on kaikki: Hän osoittaa muita kuin jo ottaneet käyttöön hirviöt Gengar ja Murkrow myös Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette ja Zobiris. Jälkimmäisessä viisi hirviöt ovat osa aiemmin julkaisematon kolmannen sukupolven.

Yl 3 on

Koska kaikki viisi tulokkaat ovat tyyppi mielessä, näyttää todennäköiseltä, että he voivat aloittaa pian: lokakuun loppuun on vihdoin Halloween. Eivät tällä hetkellä tue tätä oletusta näkyviä muutoksia: konepellin alla äänitehosteita kaikki Gen-3 hirviöitä on lisätty sekä mitali Gen-3 hirviöitä kiinni ja näin tulee Pokedexissä. Lisäksi, koodi esiin todisteita Halloween tapahtuman - ja asianmukainen taustamusiikkia.

Niantic, että aluksi vain julkaisi osan uuden sukupolven Monster, mikään ei olisi uutta. Jopa toisen sukupolven oli aluksi vain murto: Voisit kuoriutuu kaikki vauvan Pokémon lopusta 2016 sitä ennen kaksi kuukautta myöhemmin, valtaosa seuraa. Sivumennen puuttuu ensimmäisen sukupolven vasta tänään Mew ja Mewtwo. Viimeksi mainittu on ensimmäinen vastustaja kun on EX-iskuja - EX-RAID-testi toiminta on käynnissä, puolestaan ​​jatkuu. Toisen sukupolven ei ole julkaistu tähän mennessä Botogel, väri Eagle, Ho-Oh ja Celebi.

Uusi huijauksenesto toimenpiteitä

Android käyttäjät, jotka ovat asentaneet uuden version sovelluksen Play Store nyt myös raportoida uusia huijauksenesto toimenpiteitä. Käyttäjät, jotka käyttävät muita IV sovellukset arvioimaan ominaisuuksia kiinni hirviöitä, lisää ei voinut ostaa palloja, yrityshautomo ja vastaavia, koska pelin kaupassa tyhjä vetoaminen. Jälkeen käytöstä tai poistamalla ylimääräisiä sovelluksia kaupassa oli kuitenkin normaali etäisyys.(Mue)