Teufel kaiuttimet: Höllisch kova ääni laatikot päästä Bluetooth

Helvetillisen ääneen: kaiutin päättäjät paholainen integroitu tilaa kentän uusi ääni laatikot

Paholaisen myydyimmät: Pieni Bluetooth Toner Boomster vuonna uusi painos. Nyt näyttö, DAB + ja teleskooppinen antenni.

(Kuva: Devil)

Devil on nimennyt Raumfeld tuotteiden helvettiin ja varustettu uusia laitteita, joissa on Bluetooth. IFA Berliinissä olivat ääniteknikolle tarjota kävijöille ja näytteilleasettajille siisti äänen.

Helvetillisen ääneen: kaiutin päättäjät paholainen integroitu avaruusalan teknologiaa uusi ääni laatikoihin Rockster tarjoaa Bluetooth, kitara ja mikrofonituloja ja sisäänrakennettu sekoittimessa. 20 tuntia, hän työntää basso-raskas ääni jopa 120 dB yleisöä.

Raumfeld nyt nimeltään paholainen - tuotemerkki 2010 hankitun streaming asiantuntijoita on kokonaan niellä kerääjän ja kaiuttimen päättäjille. Tässä muutamia kieroa laitteet olivat vieressä pieniä teknisiä innovaatioita lahjoitti Bluetooth päivityksen.

IFA, yhtiö paholainen oli lähes koko joukko äänen vahvistaminen laitteet tässä: kuulokkeista ja kuulokkeiden kautta ääni baareja ja verkottuneet audiojärjestelmät erikokoisia kannettaviin Bluetooth-kaiuttimet. Olemme olleet osoittaa joitakin kohokohtia.

melu laatikot

Ylimmässä Koira oli Rockster nimeltään, kannettava Bluetooth kaiutin - äskettäin käynnistetty versiossa. Paholainen lupaa, että laite voi tarjota ääntä jopa 122 desibelin, jossa esiaste vain 115 hallinnoi db. Lisäksi sisäänrakennettu akku kestää jopa 20 tuntia nyt - mutta kaiuttimista voi olla myös ulkoisesti virtaa.

Lisäksi Rockster tarjoaa kaksi sekoittumatonta Bluetooth tuloa (4,0 APTX) ja liitännät musiikin oheislaitteita. Pieni sekoitin crossfaderiin on myös integroitu. Kannettavat raunioista on teknisesti jo - ainakin kun haluat vetää 30 kg. Kuljetettaessa puun ja muovin laatikko sisäänrakennettu kahvat ja pyörät apua.

Rockster Air maksaa ja painaa vähän yli puolet isoveljensä. Koska suuri, voi myös pari ilman ruutuun kautta XLR toisen rock-tähti ja koota ansiosta 35mm laippa jalustat. Rockster Air maksaa ja painaa vähän yli puolet isoveljensä. Koska suuri, voi myös pari ilman ruutuun kautta XLR toisen rocktähti ja asentaa 35mm laippa jalustat.

Pienten melua välillä on vaihtoehtoisesti uuden Rockster Air. Hänen pitäisi painaa vain 15 kiloa viihtyisä, mutta silti pakottaa naarmuuntumista melua jopa 110 desibelin leveät summeri ihmisille. Jälleen pieni työpöytä on integroitu, joka jopa neljä eri lähteistä - joista kaksi Bluetooth - tulisi sekoittaa keskenään.

Sekä Rockster tulevat vuoden lopussa markkinoilla - iso lähes 1000 euroa, pikkuveli noin 600 euroa. Kuten muutkin uuden laitteen, kaksi Bluetooth-laatikot on jo ennakkotilata.

Streaming Esitelmä uusimuotoinen

Paholainen on vallannut tuotteet ostetaan tytäryhtiö avaruusalan omaan tuotevalikoimaansa. Joten kaiuttimen stereo M toimii nyt nimellä paholaisen. Asetettu maksaa noin 1000 euroa ja on saatavilla lopussa 2017th

Helvetillisen ääneen: kaiutin päättäjät paholainen integroitu avaruusalan teknologiaa uusi ääni laatikoihin Stereo M vielä kantoi etunimi avaruusalan viime aikoihin asti. Nyt on kaiutin pari paholainen, mutta tuo Raumfeld suoratoisto ja monihuone tekniikkaa.

300 watin väriaine äskettäin myös ohjattava Bleutooth ensi-Fi. Yhteensopivat sovellukset tarjoavat monenlaisia ​​virtautusasetuksia - joista osa musiikkia paikallisesti tai verkossa lähteistä, vuorovesi, TuneIn ja SoundCloud ja Spotify Connect.

On saanut joitakin muita Teufel puhujat käsillä - noin pienempiä ja suurempia kollegansa yksi S, yksi M ja stereo L - jos ne yhteyden stereo M- ja voidaan laajentaa monen huoneen järjestelmä. Vaihtoehtoisesti, USB ja stereo holkit sijoitettu.

Fyysisten tarkastusten ohjelmoitavat painikkeet suora valinta ja soittolistojen sekä painikkeet radan ohituksen ovat takaisin ja saatavilla. Toista / Tauko on nyt juuttunut äänenvoimakkuuden pyörän.

Huoneen täyttävän äänen TV

Kun Cinebar Yksi paholaisen oli IFA, uusi ääni baari matkatavarat - ja erittäin kompaktin. Laatikko toimenpiteet vain 40 senttimetriä, mutta olisi mahdollistettava, virtuaalisen tilaäänen ansiosta suuntautuvalla puolella kaiuttimet ja Dolby Digital.

Helvetillisen ääneen: kaiutin päättäjät paholainen integroitu avaruusalan teknologiaa uusi ääni laatikoihin Cinebar Yksi on melko pieni työnsä. Ne olisi kuitenkin täyttää ansiosta puolen kaiuttimen koko huoneen äänellä. Kun Cinebar One + on myös erillinen subwoofer sitä.

Auttaa neljä Toner jokaisella on oma vahvistin, ääni kaikuu eri lähteistä huoneessa. Kiitos Bluetooth 4.0: n musiikin kuuntelun langattomasti kautta HDMI, Cinebar Yksi televisio musiikkia sisäänrakennetun USB äänikortti, audio laatikko voidaan liittää myös tietokoneita. CEC ja ARC tukea, laitteen pitäisi olla myös ohjata TV kaukosäätimet käyttää.

Q4 tänä vuonna, Cinebar Yksi pitäisi tulla noin 270 euroa markkinoilla. Joka asettaa toiset 100 euroa enemmän se saa helvetistä kompakti 6,5 '' - Subwoofer halua muodostaa langattoman äänen baarissa.(Jube)