Yahoo Mail tarkistettu ja alkaa Yahoo Mail Pro

Yahoo Mail tarkistettu ja alkaa Yahoo Mail Pro

Kaunis, nopea ja joustava: Yahoo Mail saa uuden ilmeen ja uusia ominaisuuksia. kanssa "Yahoo Mail Pro" käynnisti myös maksettu ja mainos ilmaisen tarjouksen.

Oston jälkeen Verizon Yahoo jäi sen sähköpostipalvelu on nyt uusi ilme. Siisti ilme on tarkoitus antaa paremman yleiskuvan Saapuneet ja yksinkertaistaa toimintaa. Yksittäiset elementit ovat ilmavia järjestetty postin aihe putoaa enemmän silmään.

Kiitos ohuempi CSS ja JavaScript-koodia, uusi käyttöliittymä latautuvat nopeammin kuin vanha - varsinkin hitailla yhteyksillä. Kuinka kehittäjät ovat parantaneet suorituskykyä reagoivat Redux ja Node.js, kuvailee pääkehittäjä Suhas Sadanandan vuonna blogimerkintää.

Yahoo Kaikki kuvat yhdessä: Tuore tutkimus kokosi kaikki kuvat, jotka on unohdettu sähköpostin liitetiedostoja.(Kuva: Yahoo)

Uusi kuva-indeksi

Käytännön on uusi kuva kirjasto ("Luettu"): Se osoittaa keskuspaikassa kaikkiin kuviin, jotka olisivat unohtaneet vastaanotetuksi ja lähettää sähköpostin liitetiedostoja. Toinen näkemys on myös lueteltu kaikki asiakirjat. Kun etsitään tiettyä sisältöä, parannettu hakutoiminto auttaa. Nyt myös hyväksyy nimiä, avainsanoja, päivämääriä, ja niiden yhdistelmät.

Saat hieman enemmän yksilöllisyyttä erilaisissa hoito- "Teemat"Mikä väri käyttöliittymän eri. Käyttäjille Heikkonäköinen olemassa erityisiä ulkoasuja suurella fontilla. Kaiken Yahoo Mail on tullut saataville ja tuettava VoiceOver näytönlukija Applelta. Kontrolli täysin näppäimistön kautta on mahdollista.

Uuden Yahoo Mail on tällä hetkellä saatavilla vain Englanti versio. Käyttäjät voivat aina palata vanhaan ulkoasuun, jos he eivät pidä uudesta siisteyttä. Muut kielet ovat seurata, kirjoittaa Yahoo.

Yahoo Mail Pro ilman mainontaa

Yahoo Mail asiakkaat, jotka haluavat nähdä lisää mainoksia voi vapaasti ostaa heti hänelle: "Yahoo Mail Pro" Oikeudenkäyntikulut 35 dollaria vuodessa tai 3,49 UDollar kuukaudessa. Kuka hakee sähköpostinsa vain verkossa, mikä säästää: Mobile Pro -versio maksaa $ 10 a vuodessa, tai dollari kuukaudessa. Maksavat asiakkaat näkevät mainonnan ja nauttia hyvin erityinen asiakas ("Priorty Asiakaspalvelu").

Olipa, mutta nämä muutokset riitä voittaa hyväksi käyttäjiä palata edelleen epävarma. Kun vakava tietovarkauksien Yahoon kuva oli kärsinyt suuresti. Verizon käyttöön sen jälkeen myöhäinen julkistaminen hakata edes hinta Yahoo ko. Neljä vuotta sitten, Yahoo yritti kiinni uudelleensuunnittelun kilpailijoille, kuten Gmailia - heikolla menestyksellä. Käyttäjät ei ollut lainkaan, kuten uudistettu käyttöliittymä: Sinä valitti vakavia teknisiä ongelmia ja puute tärkeitä toimintoja.

(DBE)