Gamescom Yhteenveto: Topit ja Flops toimituskunnan

Gamescom Yhteenveto: Topit ja Flops toimituskunnan

(Kuva: Hartmut Gieselmann / H)

Pelit oli Gamescomissa tietenkin runsaasti, ja vaikka uusi blockbuster ilmoitukset olivat vähissä, löysimme lukuisia vinkkejä ja yllättäviä peruneet. Huolimatta täyskäden käyvän tänä vuonna oli hämmästyttävä ympäri.

Yhtä suuri kuin tämän vuoden gamescom ei ole koskaan ollut. Täällä vedämme uudelleen ja laita se kuvaa matkan, henkilökohtaiset kohokohtia ja pettymyksiä ennen. Me Heise toimittajat olivat yhdessä meidän kirjoittajat ensimmäistä kertaa yhdeksän hengen ryhmä. Paitsi, että näyttely- ja konferensseja on aikaistettava yhdellä viikolla, ja Begleitprogrmm on kasvanut.

Yleiskatsauksen kaikista Heise viestien gamescom yli 70 Firsts, käytännön vaikutelmia ja taustatiedot ovat meidän gamescom viestiketjuun.

1 ulos 23

Gamescom: Topit ja Flops toimitusneuvoston (23 kuvat)

Peter Kusenberg, Top 1:

Super Mario Odyssey Nintendo, julkaistiin lokakuun lopulla 2017 Nintendo kytkintä.


Korkki on avain menestykseen ensimmäisellä Mario 3D seikkailu kytkimen. Putkimies ratkaisee nokkeluutta ja hänen päänsä kattaa joitakin ongelmia ja antaa tämän hattutemppu raikasta ilmaa Sarjan lisäksi ensiesiintyminen Nintendon maskotti ihmisten maailmassa. Niin hauskaa on tehnyt harvinaista tällä Useita gamescom palkinnon voittajat Mario kiertueella.
(Kuva: Nintendo)

Käypä luetaan

Suuri tekaistujen tänä vuonna, Puolan kehittäjille. Varjossa CD Project Red kukoistava kehitys yhteisö on luotu naapureihimme, joka nyt on maailman johtava. Vaikka CD Project Red tänä vuonna "vain" The Witcher sivuhaara "Gwent" osoitti, olimme hämmästyneitä VR demon Tšernobylin The Farm 51 tai hienostunut vuoropohjainen taktiikka peli "Phantom Oppi" Luova Forge Games.

Näistä yksi voi oppia paljon maan entisen runoilijoita ja ajattelijat. Loppujen lopuksi kansleri luvattu heidän huolellisesti koreografian kampanja ulkonäkö yrittää auttaa pelinkehittäjien Saksassa tulevaisuudessa vahvempi. On mielenkiintoista, onko seurata konkreettisia toimia. Olisi järkevää kaikki laajentamisessa alustaansa koska jos Industriezugpferd törmää kertaa - jos pelkästään muutaman "sillier" Milligrammaa typen oksidien - se on hyvä, jos muut teollisuudenalat voivat astua sisään. Mutta erityisesti indie tulossa enemmän olisi säilytettävä tässä maassa, muuten luovien vaeltaa edelleen.

Yksitoista tuntia päivässä

Loppujen lopuksi on sen ympärille hieman vapautunut konferenssin ohjelmaan amerikkalaisten ja teki Devcom sijasta GDC oman konferenssin jalat. Varmasti voidaan kiistellä, onko järkevää käynnistää tällaisen konferenssin sunnuntaina, ja myös laitteiden korkea-puhujia on varmasti laajennettavissa. Ensimmäinen vaihe on valmis, mutta silti.

Kaiken Terminvorverlegung on (lehdistö päivä oli ensimmäinen kerta tiistaina vierailijoille avattiin keskiviikkona) johti merkittävään rentoutumista - tämä ei ollut vähiten laajentamista aukioloaikojen liiketoiminnan salia 9-20 pm. Vaikka vierailijat salit olivat jälleen loppuunmyyty päivittäin, yleisö pysähtyi - ainakin meidän kiertue perjantaina - rajoissa. Kansiot aloitti virtaukset lähetetään hallit ja ulkoalueiden välistä salia voit nopeasti auki ja tehdä pienen tauon. Hatut pois tällaisen voideltuun nykyinen organisaatio.

Halleissa varsinkin eSports peli hallitsee. Kohdistuu suuria meteliä moderaattorit potkut fanien "League of Legends" & Co ja heitti digitaalisen karamellit kansalle - Kölle Alaaf.

E3 jälkijoukko

Koska se ei myöskään huomannut niin, että määrä ensi-iltaa ja Firsts messuilla tänä vuonna osoittautui erittäin huono. Microsoft ilmoitti "Age of Empires 4" , Ei kuitenkaan näytä kohtauksia, ja Ubisoft tehty "Anno 1800" mahtavalta - kun kotipelissä Blue Byte. Muuten ei ollut mitään, jota ei vielä ole näytetty E3 keskuudessa myyntihittejä.

Ajallinen läheisyys gamescom E3 on pitkään ollut ongelma kustantajille. Teollisuuden johtaja Sony myös siirtää, koska hänen johdonmukaisuutta ja esitetään Kölnissä vain vähän ohjelmaa. Euroopassa, konserni keskittyy välin Games Week Pariisissa. Tulee jälleen seuraa uusia ilmoituksia marraskuun alussa. Take 2 vastasi radikaalimpia eikä vain matkusti Köln. Ajo voima Rockstar Games voi olla oikeudenmukainen esiintymisiä luultavasti säästää, koska "Red Dead Redemption 2" sitten myydä kymmeniä miljoonia kertoja ensi vuonna, vaikka julkaisija ilmoitti vain ilmoitus.

indies organisoida

Mutta gamescom ei pelata ensimmäinen viulua suurten kustantajien, käypä voi myös käyttää etu. Joten indie Booth oli hallissa 10.1 60 kehittäjää 1000 neliömetriä suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Täällä pelaajat pystyivät vastaamaan kehittäjille pienten studiot suoraan ja puhua ostoksia heidän kanssaan. Verrataan laadun pelejä kuin viime vuonna, niin tajuat ammattimaisemmaksi. Samalla pienet ryhmät voivat wuppen suuria projekteja, jotka pystyvät tuottamaan suhteellisen halpaa ansiosta suosittu hakukoneet kuten Unreal ja Unity, mutta silti näyttää hyvältä. (Hag)