HTC Vive kokeiltu Noitom-Hi5 käsine: Ilman pääsyohjainta VR

HTC Vive kokeiltu Noitom-Hi5 käsine: Ilman pääsyohjainta VR

Noitom-Hi5 käsine toimii uudella Vive Tracker.

(Kuva: H / JKJ)

"vive Tracker" on HTC: n uusin lisävaruste VR kuulokkeen Vive. Seuranta-yksikkö voidaan liittää kohdista tuoda nämä VR. Meillä on yksi mielenkiintoinen tracker lisävarusteita testattu: data käsine Noitom Hi5.

HTC haluaa helpottaa entisestään valmistajien (ja harrastajat) nyt tuoda esineitä virtuaalitodellisuus. Toistaiseksi kehittäjät ovat turvautuneet voidakseen pysyä perinteisen HTC-Vive käden ohjain teipattu esineitä (esimerkiksi täytettyjä eläimiä). kanssa "vive Tracker" on nyt virallinen lisälaite tällaisiin tarkoituksiin. Tracker on huomattavasti pienempi kuin käden ohjain, koska se ei vaadi pitoa.

Kuva 1 4

Tarvikkeet Vive Tracker (4 kuvaa)

Vive Tracker on pieni kiekko, harrastajat ja tarvikkeet valmistajat voidaan asentaa mitä tahansa esinettä tuoda nämä VR.
(Kuva: H / JKJ)

CES, HTC näyttää useita komponentteja perustuu uuteen tracker esimerkiksi pesäpallomailalla ja aseen. voisimme jo kokeilla mielenkiintoisin tracker tuote: Hi5 tiedot käsine Kiinan motion capture kehittäjä Noitom ("liike" reverse).

Hämmästyttävää, käsine kasvaa valtavasti paksu tunne perinteisiin käsiohjainta: Tuntui lyhyessä koeajo realistisempaa koskettavaa asioita VR, jos et jo jotain muuta - säädin - pitää kädessään. Noitom Hi5 käsine on rakentanut IMU kullekin sormelle (Inertiamittausyksikön, niin gyroskooppi, magnetometri ja kiihtyvyysanturi). Tämä ei vain tunnistaa, onko sormet on venytetty tai taipunut, mutta myös ne ovat, esimerkiksi, siirtää sivusuunnassa.

Noitom-Hi5 käsine tulee keväällä 2017

Käytännössä se toimii erittäin hyvin: on kehittynyt Noitom Unity demo voimme helposti poimia esineitä, oksentaa ja saalis uudelleen. Liike virtuaalisen sormet osui pitkälti todellisuuden - vain joskus keinotekoinen käsi tuntui "väärä" päälle.

Hi5 käsine tulee keväällä markkinoilla. Yksityiskohdat kuten hinta ja akun (kussakin käsine laittaa yksi AA-paristo) kutsumatta Noitom. Myös Vive Tracker, ei hinta on tiedossa.

(JKJ)