Humblebundle.com ensimmäinen myytiin e-kirjoja

Nöyrä Bundle joukkue saapuu uudelle alueelle kerran: nyt melko kuuluisa myyntikampanjaan kahdeksan DRM-vapaata kirjoja tulee Humblebundle.com nyt myydään itse määritettävä hinta. Onnistunutta Humble Bundle toimia pelejä Linux, Mac OS X ja Windows, käsite oli jo onnistuneesti laajennettu koskemaan Android pelejä ja musiikkia. Nyt Humble Bundle Maker ensimmäistä kertaa digitaalisesti luettavaa ja voivat hyödyntää näkyvästi tekijöille kuten Neil Gaiman, Cory Doctorow ja John Scalzi. Kuten tavallista, ostaja voi päättää, kuinka kyseiset tulot välinen kirjoittajat, Humble Bundle joukkue, Electronic Frontier Foundation (EFF) ja toiminta "Lastenleikkiä Charity " on jaettava.

Nöyrä eBook Paketti sisältää Englanti-kieli scifi ja fantasia kirjat "Pirate Cinema" Cory Doctorow, "Pumppu Kuusi ja muita kertomuksia" Paolo Bacigalupi, "Zoo Kaupunki" Lauren Beukes, "invaasio" Mercedes Lackey ja "Muukalainen asioita tapahtuu" ja "Magic aloittelijoille" Kelly Link. Kuka maksaa enemmän kuin keskimäärin - nykyisin ovat 12,03 dollaria - saa myös animaatio "Signaali-kohina-" Neil Gaiman ja McKean ja säästä "Vanhan miehen sota" John Scalzin.

Vuonna traileri Humble eBook Bundle Kanadan tekijän Cory Doctorow ilmaisee toiveensa, että monet liittyä tähän toimintaan ja osoittavat, että e-kirjoja voi onnistua jopa ilman rajoittavia DRM toimenpiteitä. Kaupallisesti onnistunut tieteiskirjailija Doctorow menee vuosia näyttää esimerkkiä ja myi kirjoja mm DRM-vapaan verkkosivujensa kautta. Jotkut hän ei ole vapaa, Creative Commons-lisenssillä ladattavissa.

Kahdeksan kirjat ovat ladattavissa, jotta ne voidaan lukea älypuhelimet, taulukot ja e-kirjojen lukijat helposti PDF, ePub ja Mobi. tarjoajat ilman DRM toimenpiteitä kuten aiemminkin on Humble Bundle pelejä. Äskettäin valmistunut Humble Indie Bundle 6 yli kaksi miljoonaa dollaria kertyi.(LMD)