United Verkkotunnukset: erittelyssä 1,6 miljoonaa verkkotunnuksia verkosta

Yksityisyyttä, Network Security

(Kuva: AP, Uli Deck)

Kun verkkotunnuksen rekisteröijä Iso Verkkotunnukset hetkellä enempää. Tällä hetkellä tekninen vika varmistaa, että tuhannet sivustot ovat saavuttamattomissa.

Verkkoyhteys katkeaa nykyisin lamauttaa Verkkotunnuspalvelun Starnberg rekisteröijä Iso verkkotunnukset. Tämän seurauksena tämä tarkoittaa: Tällä hetkellä 1,6 miljoonaa on nettihotelliverkkotunnuksissa offline - sivustot takana tai postipalvelun joten älä pääsee asiaa verkkotunnuksia.

Kun yhteyttä Heise online-yhtiö vahvisti onnettomuuden, joka alkoi klo 15:30. Silti syy on epäselvä. Vaikuttaa, on yksi datakeskusten. Kun verkko voitaisiin saavuttaa uudelleen, et halua ennustaa. Twitterissä lehdistöpalvelusta pitää asiakkaat ajan tasalla - koska omat verkkosivut sekä postipalvelu vaikuttaa epäonnistuminen. United Verkkotunnukset on yksi, kuten 1&1, GMX ja Web.de Yhdistyneiden Internet Group.

[Päivitys, 22.7.15, 17:40]

United Verkkotunnukset on ilmoittanut olevan syy löydetään ja korjataan häiriö. Lähitulevaisuudessa pitäisi olla jälleen käytettävissä kaikki palvelut yrityksen.

[Päivitys, 23.7.15, 23:40]

United Verkkotunnukset on ilmoittanut, että "Ensimmäisen analyysin teknikot" olivat osoittaneet "että laajuus meidän eilisen häiriö oli pienempi kuin raportoitu teiltä: Of meidän 1,6 miljoonaa aktiivista verkkotunnuksia 230000 verkkotunnuksia ei ollut saatavilla häiriön aikana."

Samaan QSC AG konesalikeskuksessaan Feucht Nürnbergin lähellä, oli vastuussa epäonnistumisesta, jota kutsutaan myös asiakkailleen asentoon: "Virhe, joka johti eilisen epäonnistumisen syynä oli viallinen moduuli yksi tarpeeton ydin reititin. Vika Tämän kokoonpanon johti epänormaali, ennalta arvaamaton käyttäytyminen ja oli siten vakavasti vaikuttaa välittäminen ja reititys-toiminto, joka on toistettu, että tarpeeton ydin reitittimet. Koko jaetun verkon Nürnberg oli näin ollen vaikuttaa vika." (Nostettu)