Linux-ydin tekee hypätä versioon 4.0

Linux-ydin tekee hypätä versioon 4.0

Seuraavana huhtikuun puolivälissä odotettu versio Linux-ytimen tekee versionumero 4.0. Yksi sen tärkeimmistä uudistuksista ydin paikkaus Elää joka haavoittuvuuksia ytimen korjata ilman uudelleenkäynnistystä laskee.

Kaksi viikkoa julkaisun jälkeen Linux 3.19 Linus Torvalds julkaisi ensimmäisen beta-version seuraaja. Tässä versiossa ei kuitenkaan kanna nimitystä 20,3 vaan 4,0; ratkaiseva tässä vaiheessa oli selvityksissä kysytty Torvaldsin lausuntoa seuraavaan versioon nimitys. Aivan kuten hyppy 6.02.39 3,0 toukokuussa 2011 muutos 4,0 teknisestä näkökulmasta on merkityksensä, koska seuraava versio ei kehitetty muita kuin välittömiä edeltäjiään ja siksi tuo muutoksia tavanomaiselle tasolle.

Kuva 1 6

Ensimmäinen Release Candidate Linux 4.0 (6 kuvaa)

Google + master Tuning version hypätä noin 29000 ääntä kerätty.

Tärkeimpiä innovaatioita huhtikuun puoliväliin odotettu Linux 4.0-ydin kauneuspilkku Liven kuuluu; tekniikka, jonka heikkoudet ytimen voi ratkaista käytön aikana, jolloin vältetään uudelleenkäynnistyksen. Uusi uhka turvajärjestelmää ei tarjoa toimintoa johtuu live kauneuspilkku sinun täytyy ladata moduuleja. Hyökkääjät, jotka ovat saaneet tätä kykyä voidaan jo nyt voimassa olevan ytimen versioita mitään haittaa ja muokata koodia.

Ytimen kehittäjät ovat myös parantuneet tuki tuulettimen ohjaus ja DisplayPort Audio vapauttaa Radeon kuljettaja. Ext4 tiedostojärjestelmä on muutettu niin, että se sopii käytettäväksi muistin kaltainen varastointi laitteisto, joka ei menetä tallennetut tiedot molemmissa tapauksissa. Lisäksi kehittäjät haluavat ovat parantaneet nopeutta Dm-crypt, jota käytetään tiedon salaus kantajia. Tarkempia tietoja näistä ja muista uusista ominaisuuksista saadaan ytimen lokin Heise auki ja c't.

Julkaisun jälkeen ensimmäisen pre-release versio, vakauttamisvaiheen, älä tee mitään suuria muutoksia Torvaldsilla kollegansa nyt alkaa. Linux 4.0 on kehitetty sitä edeltäneiden joista vain 9000 muutokset keskeisissä kehittämisvaiheessa kuitenkin pienimpiä ytimen vapautuu, koska viime aikoina on ollut yleensä yksi tai kaksi tuhatta enemmän muutoksia. Tässä lievä lasku lomien todennäköisesti syyllinen lopussa, koska he laskivat, tällä kertaa aikana, jolloin monet muutoksista Linux 4.0 on kehitetty.(Thl)