Uusi Yahoo Mail-ohjelma korvaa salasana

Yahoo Mail sovellus

(Kuva: Yahoo)

Yahoo on uudistanut Mail sovellus iOS ja Android. Sovellus sisältää nyt parannettu hakutoiminto, joka hallinnoi useita sähköpostitilejä - ja korvaa salasana sisäänkirjautumisen.

Uusine Mail-ohjelma Yahoo haluaa "edistää suosittu viestintävälineitä" ja houkutteleva design älypuhelinten käyttäjille. Tarkistetun App pisteet nopeasti latausaikoja, tyylikäs muotoilu ja parantaa mukavuutta.

Sovellus ei vain sähköpostin Yahoo voi poimia, mutta myös Outlook-, Hotmail- ja AOL. Kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös integroitu postilaatikoihin kolmas tarjoaja. Sovellus Yahoo Mail on saatavilla iOS ja Android.

Sähköposti-sovelluksessa hallinnoi useita tilejä, ja kolmannen osapuolen, kuten Outlook ja AOL. Sähköposti-sovelluksessa hallinnoi useita tilejä, ja kolmannen osapuolen, kuten Outlook ja AOL.(Kuva: Yahoo)

App tilalle salasana

Kun Yahoo huomioon ratkaisevat käyttäjillä on nyt mahdollisuus kirjautua sisään ilman salasanaa on Yahoo päällä. Lähettää Yahoo Mail -sovellusta push viestin älypuhelimen käyttäjä. Viesti sisältää tietoa log-in yrittää ja antaa lisätietoja, kuten käytetty selain ja likimääräisen sijainnin tietokoneen. Käyttäjä voi sitten hyväksyä tai hylätä log-in. Yahoon johtaja Dylan Casey, sovellus on askel "salasanalla tulevaisuus",

Hae nopeammin

"älykäs haku" vastaanotin lyö kun kirjoitat postia tilannekohtainen vaiheet: hyödyntää ko ensimmäinen kirjain sukunimi, esimerkiksi näyttää ensin työtovereiden, joiden kanssa olet jo lähettänyt monta viestiä. Kun etsitään sähköposteja, sovellus scours lisää liitteitä ja valokuvia. Osoitekirjassa, sovellus täydentää yhteyksiä lisätietoja, kuten puhelinnumeron tai viimeksi tweets.(DBE)