Mixradio, entinen Nokia, lopulta

Kuvakaappaus vaaleanpunainen sydän

(Kuva: Kuvakaappaus)

Mikä kerran Nokia "Comes With Music" alkoi ja myöhemmin Microsoft kuului, on nyt lopussa. on myös laaja saatavuus useimpien puhelinjärjestelmät Mixradio voi tallentaa.

Vuoden 2007 lopulla ilmoitti Nokian haluavan tulla suurin Internet yrityksistä maailmassa. pitäisi auttaa "Comes With Music"A liittyy tiettyjen puhelimissa DRM tilaus. Työskenteli ei. Useat musiikillisen ruumiillistumia (Nokia Musiikkikaupan OVI Music Store, Nokia, Nokia Mixradio) auttoi ei läpimurtoa. Nykyisin tarjous on "Mixradio" ja lukot uudelleen.

logo Olipa kerran ...(Kuva: Nokia)

Tämä on nykyinen omistaja, japanilainen messaging yhtiö LINE, ilmoitti tiistaina: "Mixradio musiikkia palvelun asetetaan lähiviikkoina. Työskentelemme yhdessä teknisen tiimin ja kumppaneillemme varmistaa sujuva sulkeminen." Mixradio purot soittolistoja, tarvitsematta periä maksuja. Muutamat kappaleet voidaan ohittaa.

Mixradio haistaa

Mixradio haluaa hyödyntää kolmannen osapuolen tietojen Mixradio vaatii pääsyä henkilötietoja kolmansille osapuolille.(Kuva: Kuvakaappaus)

Nokia Mixradio oli laskeutunut aikana myynnin suuri osa Nokian Microsoft. Mutta Microsoft on jo ollut musiikkipalveluja Zune tai Xbox Music (nyt Groove). Joulukuussa 2014 myytiin Mixradio LINE. Japani toi iOS ja Android vanavedessä Mixradio sovelluksia.

Mutta nämä sovellukset ovat erittäin uteliaita. Sen lisäksi, että suora rekisteröityminen on loki myös nykyisiä tilejä Google+, Facebook tai Windows. Kun yrittää kirjautua sisään olemassa olevalla Google + tilin, Mixradio on kuitenkin saada kaikki yhteystiedot, mukaan lukien ei-julkiset, sekä tulkitsemaan kaikkia sähköpostiosoitteita Gmail tilin. Mikään ei ole enää. Näin ollen ei suinkaan ole ainoa sovellus, mutta tällainen uteliaisuutta pelottaa mutta jotkut käyttäjiä.

Kaikki alustat eivät riittäneet

Aikaisemmin oli Mixradio sovelluksia Windows Phone, jos Windows 8 ja Windows RT. Ja selaimen käynnissä palvelua. Tämä laaja saatavuus Mixradio mutta ei tallentanut.

"Jälkeen harkittuja kartoitus, taloudelliseen haaste musiikin suoratoisto markkinoilla ja painopisteiden johdon, johto on päättänyt, että tuleva kasvu olisi vaikea varmistaa, ja päätti olla jatkamatta Mixradio musiikkia palvelun"Se sanoi lyhyen lausunnon. Vain Japanissa ja Thaimaassa LINE tarjoaa jatkossakin musiikkipalvelu (tilauksella). Se lomittuu päätuotteen viestintä- ja kutsutaan LINE Music.(Ds)