Mesosfääri: Cluster Management Linux Kontit

Mesosfääri: Cluster Management Linux Kontit

Mesosfääri Datacenter käyttöjärjestelmä yksinkertaistaa kehittäminen ja hallinta palvelinsovelluksia dramaattisesti. Suorita sovellukset, pakattu säiliöihin, jaetaan klusterin.

Suuntaus kohti konttien uuden paketin muodossa Linux-palvelimia kasvaa vauhtia: Mesospheres jotain täyteläinen datakeskuksen käyttöjärjestelmä (DCOS) nimetty ohjelmisto toimii klustereissa yhdisti klusterin hallinnan ohjelmistoja Apache Mesos hajautettuun init järjestelmän maraton palvelut, jotka on pakattu Linux- tai Docker kontteja. Lisää kehittämää Airbnb cron korvaaminen Kronos klustereita ja Distributed File System Hadoop HDFS tiedostojärjestelmä ja hallintatyökalut mesosfääri.

Klusterin palvelut, kuten reaaliaikainen analyysi puitteet Apache kipinän, ota NoSQL tietokanta Apache Cassandra, Sanomajärjestelmä Apache Kafka, Big Data ympäristö, Apache Hadoop ja säiliö hallintatyökalu Google Kubernetes ovat helposti muunneltavissa mesosfääri DCOS voidaan käyttää. Arkistoista, jotka voivat olla julkisesti ja sisäisesti, muihin palveluihin Linux tai ikkunasta säiliöt on asennettava käden ulottuvilla.

Yksityinen SDK avulla kehittäjät voivat hajautetut sovellukset kehittyä, jos ne ovat käytössä palvelimella. Mesosfääri DCOS siten kaikessa klusterin toiminnan resurssien jakamisen huolehtia käsittelyn laitevikoja.

Mesosfääri DCOS toimii nykyisen Linux-versioita, kuten Red Hat Enterprise Linux, CentOS, Ubuntu ja CoreOS, erilaisissa julkisissa pilvissä (Amazon AWS, Google Compute Engine, Digitaalinen Ocean, Microsoft Azure, Rackspace, VMware v Cloud ilma) ja yksityisiin VMWare ja OpenStack pilviä. Mesosfääri klusteri voi sisältää tuhansia koneita. Yhtiö on juuri saanut valmiiksi B-sarjan rahoittaa yli 36 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Linux Containers, joka perustuu mesosfääri ja samanlaisia ​​lähestymistapoja, kuten Core OS ja Red Hat Atomic, napata hakemuksen vaaditun ajoympäristö kuvassa. Tällaiset säiliöt tarjota parempaa sovellus eristys kuin perinteinen moniajoa malli klassisen käyttöjärjestelmien vaativat kuitenkin paljon vähemmän työtä kuin perinteisten virtuaalikoneita hypervisor aloittaa täydellisen virtualisoitu käyttöjärjestelmä. on ohjattiin säiliön suuntaus ikkunasta, ohjelmistojen rakentamiseen, jakeluun ja hallintaan kontteja.(ODI)