BIOS-päivitys Intel prosessorit: Gigabyte valmistelee X99 levyt edessä Broadwell-E

Update Muutosloki useita emolevyt mallin X99 Gigabyte ovat vihjaa aiemmin julkaistu CPU.

Vaikka Intel ausschweigt edelleen työhaastattelussa sen Broadwell-E suorittimia, osoitti joukon BIOS päivityksiä Gigabyte, että uudella huippumalleja sirun valmistajan tulee pian. Niinpä kuvauksissa BIOS päivitykset useita X99 emolevyjen: "Tuki 2016 Q2 tulossa uusi CPU",

Koska Intel julkisti enää Haswell-E sirut, näyttää todennäköiseltä, että tämä on uusi Broadwell-E malleja. Tämä olisi lopulta selvää, että X99 alustaa voidaan käyttää tulevassa suorittimille niiden LGA2011-v3-prosessori versio. Vieläkin, Intel ei ole vielä kommentoinut.

Gigabyte X99 BIOS päivitysIlmeisesti tekee Gigabyten X99 laudat Broadwell-E sovi.

Erityisen jännittävä sukupolven äveriäs pelaajille ja käyttäjille pitäisi olla, jotka haluavat liittää suorittimille paljon siemeniä järjestelmäänsä. Huhuja, alkuun malli ydin i7 6950X kilpailevat 20 loogista ydintä ja kellon 3-3,5 GHz. 16 loogista ydintä pieni sisarmalli Core i7 6900 on odotettavissa vähintään 3,3 GHz. Lisäksi tarkkailijat odottavat kaksi eri vaihtoehdoille 12 loogista ydintä.

Jotka aiemmin tarvitsi enemmän siemeniä kuin esitetty vuoden 2014 kolmannen neljänneksen Haswell-E prosessorit oli tarjota, joutui turvautumaan Xeon prosessorit kuten E5-2687W v3. Kuitenkin Intel edellyttää myös hyvää 2100 dollaria.(BKR)