Playstation 4 vil spille 3D Blu-ray-filmer

Med den publiserte i dag firmware oppdatering til versjon 1.75 kan spille Sonys spillkonsoll 3D Blu-ray-filmer. Xbox One vil også motta snart denne funksjonen.

PlayStation PS4 For kostnadsgrunner, hadde Sony utelatt mange multimedia-funksjoner i lanseringen av PS4 og utstyrer dem etter om firmwareoppdateringer over tid.(Bilde: AP, Sony / Arkiv)

Sony dag sluppet firmware-oppdatering til versjon 1.75 for Playstation fjerde Den viktigste innovasjon er muligheten for å spille 3D Blu-ray-filmer. Så langt konsollen Blu-ray-filmer kunne ikke spille i 3D-format.

Videre er oppdateringen for å forbedre lydkvaliteten på Blu-ray og DVD-filmer, når du spiller dette med 1,5x hastighet. I tillegg er systemmeldinger nå vises i et annet hjørne av skjermen, og såkalte Spotlight innhold fra PlayStation Store, for eksempel for å inkludere demoer og trailere, lastet ned automatisk i standby når brukeren ønsker det.

Med den nye oppdateringen bringer Sony PS4 i filmen om tilstanden i PS3. Når du spiller musikk, men fremdeles henger Sonys nye konsoll bak den gamle modellen, og kan ikke lyd-CDer også spille MP3-filer.

Rival Microsoft ønsker å oppgradere avspilling av 3D Blu-ray for Xbox One med en firmware oppdatering i august. (Hag)