Mikä oli. Mitä tulee.

Kuten aina, uutiskatsaus Hal Faber haluaisi terävöittää näkymän yksityiskohdat: Aurinko vuorokaudessa uutiskatsaus on kommentoida, katsella ja analyysi. Hän on takaisin esikatselun samanaikaisesti.

Mikä oli.

*** jäisen tuulen yli kulkee Pohjois-Saksan tasangon ja jäähdyttää niitä hyvin, kunnes kuuma vilske Digital Living voi aloittaa hihnassa. Vaikka vietämme Saksin ole karnevaali etukäteen CeBIT, ei edes Feierleichkeiten 50. vuosipäivää alussa de-Stalinization ole sitoutunut tässä maassa kuin Venäjällä - voittoisa banneri puolueen pidetään liian usein, myös juhlimaan antisemiittejä Stalin. mutta me asut kuumassa vaiheessa kuume nousee, hypochondriacs on nousussa, kukin ruokinta kuppi voidaan zerdeppert median. Yli 70 miljoonaa siipikarjaan eläimiä maailman suurin inventaario siipikarjan, joka oli jo leski Bolte kuin ruumiillistuma kaikki toivo ja kaipaus asuu Pohjois-Saksan tasangon, keskittyneet muutamiin piirit. Kana kansakunnan, 100 päivää toimistossa, on alasaksilainen aateliston: Tarkkaan ottaen pitäisi oikeastaan ​​muna, tai ainakin kananugetti olla meidän tunnuksen. Mitä etsiä hevonen siellä, tietää kuitenkin vain Widukind tutkijoita.

*** Yllättäen eläimet se menee uuteen Heise kokouksessa ilman rakastettu lukijani Heisig. Koska eläinten hyvinvointia koskeva tuki Fuerteventuran tai puuttuvat Thessalonikista kulkukoira ja kissa notoperierte massoittain vain siisti grippige lintu otuksiin antaa vielä. Perinteisesti ei ole mitään tekemistä sen kanssa mainososasto toimittajille - ja se on hyvä asia - mutta joskus on kuitenkin syytä huomata, kuinka paljon jätettä on, jota tarjotaan tällaisessa ympäristössä jopa suosikkini kustantaja. Toivotaan vain ota terrorisminvastaista järjestelmä, jossa voit päätyä kahden klikkausta typerät anti-islamistinen järjestö Euroopassa. Ilmareikä voi olla pro-juutalainen tänään, tämä ei ole uutta tietoa. Oikeudenmukaisuus, minun täytyy lisätä tähän nimikkeeseen "karanneet kalat" ei ole olemassa: Troll kalanrehun yli * rikas * siis mene ulos. Ehkä minun pitäisi elää Scream (b) mainostaa tai kikka WWWW pubissa, 2.pastell koska Hyper-bloggaaminen tai web. Jotain konkreettista runoutta tai pieni lavarunous voisi mahdollisesti sieppaamaan kaikki Web 2.0 Neubobos osaksi absurdia teatteria ja meillä oli lepoa.

*** Hei automaattitarkennusta! Noin suhde lukijat ja kirjoittajat Karl Kraus on jo ajatellut, mitä oli hänen. Suuri toimittaja, joka väitetään puukotti tänään 70 vuotta sitten, jonka pyöräilijä ja kuoli seurauksena tämän vamman, toi sen siihen pisteeseen; Me and my julkisen ... Prima. Oletetaan, että ymmärrys ja kiinnostuksen puute on sama molemmilla puolilla. Noin kokoa tietoa, joka paljastaa keskimäärin Baijerin pääministerin yli napaisuutta Rambo, hän haluaa kieltää: Sananvapaus on karikatyyri, ja voi niitä, jotka ehkä haluavat kuvata. Käänteisesti tietenkin jokainen elokuva, kenkä, terrori-iskun tai vain yksi suurimmista kappaleita kulttuurimme. Palvellessaan mekaanikko Yhdysvaltain armeijan Saksassa Johnny Cash meni elokuvissa ja katseli elokuvan elinoloista yhdysvaltalaisessa vankilassa nimeltä Folsom Prison päälle. Nykyään on Johnny Cash Birthday, laulaja, joka ei olisi ollut hiljaa Guantanamao, ja niin sen jälkeen suuri Heine:

Kuulen junassa koittavan; se rollin '' ympäri mutka,
Ja en ole nähnyt aurinkoa, koska en tiedä milloin.
Olen jumissa Folsom Prison ja aika pitää Raahaat päälle.
Mutta että juna pysyy rollin 'alas San Antone.

Kun olin vasta lapsi, äitini kertoi minulle, "poika
Aina hyvä poika; älä koskaan pelata aseilla."
Mutta Ammuin miehen Reno, vain katsella hänelle.
Kun kuulen, että pilli Blowin 'suljen pääni ja itkeä.

Lyön vetoa olemassa runsaasti folk eatin 'hienossa ravintolavaunu.
He Arvattavasti Parilla kahvia ja Smokin 'iso sikareita,
Mutta tiedän minulla oli tulossa', tiedän etten voi olla vapaa,
Mutta ne ihmiset pitävät Movin', ja sitähän kiduttaa minua.

No, jos he vapautti minut tästä vankilasta, jos teki rautatie juna, joka minun,
Lyön vetoa, olisin siirtyä yli hieman pidemmälle ruodussa,
Kaukana Folsom Prison, sinne haluan pysyä,
Ja minä jättäisin ei yksinäinen pilli puhaltaa minun bluesia pois.

*** Takaisin pieniä tunteita jokapäiväisessä elämässä, 100 päivän jälkeen Merkelianismus, suuri Gekuschel. Järkyttää se jo on, on se, miten sujuvaa heilutti läpi tunnettujen Tšekissä säilyttäminen tässä uudessa järjestelmässä. Vastaan ​​barbaarinen menettely, jolla rajoitetaan toimittajat mieltään liian vähän toimittajia. Järjestelmällistä devalvoitumisen journalismin Punaisen Ken jatkuu. Pian hän menee alas pienintä bloggaaja, joka pitää hänen Taggerei parempaa journalismia.

*** Tämä hyväksikäyttö ei ole huono lavastettu, mutta ajetaan kaikin keinoin eteenpäin. Toivotaan vain ota maailmancupin niiden rajoittaminen viiteen kuvia per peli. Jokainen bloggaaja ja Flickr uskonpuolustaja pystyvät kiertämään tämän rajoituksen löysä. FIFA maskotti Goleo kantaa ilman housuja eikä syyttä, onko eteen- tai taaksepäin. Tässä spektaakkeli, jota kutsutaan yhä jalkapalloa eikä jalkapalloa, vaikka kaikki Icklern ja FIFA heikko Maten, SPD poliitikko nimeltään Wiefelspütz on saanut Schäublen-nonsense Orden ensiluokkaista rehellisesti. Maailma on vieras turvallisuuden Paranoids, mutta vain liittovaltion Saksa.

Mitä tulee.

Ennen CeBIT osavaltiossa maailman suurin Geflügelzüchterei uutinen tilanne on aina jotain unspannnend. Koska kronikoitsija jää hieman yli viittaus tapahtuman lääketieteellisen unionin Baijerin, joka ei ainoastaan ​​mobilisoi tiedossa sairaanhoitokortin kriitikko Thomas Maus ensi lauantaina, mutta myös presidentti perustuslakituomioistuimen, jotka haluaisivat selittää sähköinen terveyskortti yksinkertaisesti laitonta.

Mutta ennen kuin lääkärit turvautua heidän Dingsda-mikroskoopilla ja kuuntele kuullaan vaikeuksissa kehon eikä ääntä, SCO Group haluaa näyttää, että hän vielä uskoo minuun jälkeen suurin katastrofi parhaillaan prosesseja. Jopa korkeampi kuin Heine kai tässä tapauksessa jättiläinen Shakespeare, joka kirjoitti kerran:

Olen kuka olen ja mitä he hyräillä
Minun syyllisyyttä, heidän häpeänsä raportoi.
Ehkä Olen hetero, ja kiero:
Sinun gift'ger kosketus ei mustata tekoni.

Mutta kuka on itse että varjot sama? Tänään, ristiäisissä suuren Christopher Marlowe, kaikki spekulaatiot ovat oikeassa. Ehkä hän oli suurin runoilija kaikkien aikojen Shakespeare, ehkä hän oli suurin vakooja. Koska se sopii jo tuolloin, jos minä päätyä runoilija tänään, joka itse tykkää huojuivat ja porrastettu kunnes kaikki rivissä imee kiskon:

Ihminen on ihminen, paras puuttuu.

(Hal Faber) /(Hal Faber) /(Jk)