Buycott: App selventää ostoksilla

Buycott esittää monimutkaisia ​​yritysrakenteita jotka ovat tuotteiden takana.(Kuva: Google Play)

Supermarket, kuluttaja ei yleensä tiedä mikä yritykset ja sidosryhmät ovat takana valmistajien tuotteiden. Ilmaisen sovelluksen BUYcott pitäisi nyt näyttää ostajalle, jonka yhtiö valmisti tuotetta ryhmästä, johon he voivat kuulla, kuka ne kietoutuvat toisiinsa ja mitä poliittisia huolenaiheita hänellä on. Lisäksi BUYcott osoittaa muun muassa, puhelinnumero ja osoite yritys - jälkimmäinen Google Mapsissa.

Voit tehdä skannausta käyttämällä älypuhelimen kameran tuotteen viivakoodia. Lyhyessä testissä, joka toimi hyvin joitakin saksalaista ruokaa. Tietyille yrityksille tai mennä pois tieltä, käyttäjä voi liittyä kautta sovelluskampanjat joka automaattisesti ilmoittaa, jos valmistaja skannatun tuotteen rikkoo suuntaviivoja käyttäjien - on sitoutunut esimerkiksi vastaan ​​samaa sukupuolta olevien avioliitot tai sivuutetaan eläinten hyvinvointia oikeuksia.

Hanke ja App BUYcott on kannustanut poliitikko ja tietotekniikan asiantuntija Darcy Burner, entinen Microsoftin johtaja. Laukaista kehittämiseen ohjelmiston konferenssin Netroot kansakunnan pätee 2012. Siellä keskusteltiin esimerkkinä vessapaperia tuotemerkki, niiden ostaa epäsuorasti rahoittajia oikea siipi Yhdysvaltain republikaanien. WC-paperi tulee nimittäin yhtiöltä Koch Industries ja omistaja Charles G. Koch ja David H. Koch nähdään tärkeänä tukijoista republikaanit.

Kehittäjät korostavat, että BUYcott Ei arvosteluja tai ostaa suosituksia. Se oli noin puhdasta tietoa ja auttaa kuluttajia tekemään tietoisen ostopäätöksen. Tällä hetkellä BUYcott iPhone ja iPod Touch Applen App Store; Android-versio seuraa piakkoin. Myöhemmin myös käyttäjät voivat lisätä tuotteita skannaamalla itse.(HCz)