Windows 10: kumulatiivinen korjaustiedosto bugeja versiossa 1607

Windows 10

Microsoft on julkaissut kumulatiivisen korjaustiedoston Windows 10-versio 1607th Hänen pitäisi korjata joitakin virheitä, jotka eivät ole kriittisiä turvallisuuden mutta osin vakavia.

Windows 10-versio vuonna 1607 - Anniversary Update - on kumulatiivinen päivitys valmis joka korjaa erilaisia ​​kuin turvallisuutta kriittisen virheen Microsoft. Joukossa on se vika, joka voi aiheuttaa joissakin tietokoneissa TPM, aktiivinen Hyper-V ja aktiivinen Bitlocker asennuksen jälkeen päivityksiä Anniversary ei käynnisty normaalisti. Laastari nostaa rakentaa monta versiota 1607 14393,82. Microsoft on siis aikataulussa: päivitys julkistettiin 23. elokuuta.

Alustavan kenttäraportit virhe näyttää olevan ratkaistu. Kuitenkin varmuuskopio TPM osaksi Active Directory ei näytä lakata toimimasta; On hämmästyttävää, että tämä välttämätön ryhmäkäytäntö puuttuu versiossa 1607 (katso esimerkiksi tämän säikeen TechNet foorumilla).

Muita korjauksia vaikuttavat Internet Explorer 11, säilytystilat suora ja paljon muuta, että Microsoft ei kuvata yksityiskohtaisesti - on kytketty valmiustilan kautta tallentaa, PowerShellissä monipuolinen Active Directory ongelmia. Muutosluettelon hyvin yleistä on Microsoftin puolelta Windows 10 päivitys historiaa; mahdollistaa myös Knowledge Base merkintä KB3176934 noin kumulatiivinen päivitys lataa listan kärsivän CSV-muotoisia tiedostoja.

Samalla Microsoft on julkaissut päivityksen huollosta Stack nimeltään KB3176936. Tässäkin on vain yleinen toteamus, päivitys korjata vakautta ongelmia. (JSS)