Ruumissa: Nokia Lumia 930 ja Lumia 630

Nokia Lumia 930 on toistaiseksi fanciest Lumia, Nokia Lumia 630, kaikkein epätavallinen. Ensin katsoa Nokian uusissa älypuhelimissa Windows Phone 8.1

Microsoftin tytär Nokialla oli vuoden Developer Conference rakentaa grand sisäänkäynti kolme uutta älypuhelimet. Lumia 930, Lumia 630 ja Lumia 635 saapuu touko-kesäkuussa Saksan jälkeen ja Windows Phone 8.1 asennettuna. Meillä on laitteita kokeilla lyhyesti Microsoft tapahtuma.

Kuva 1 6

Nokia Lumia 630 ja Lumia 930 (6 kuvaa)

Nokia Lumia 930 - Frontside

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 (tiedot Lumia 930) on merkitty 580 euroa yläpään uusien laitteiden. Periaatteessa se on kansainvälinen versio aiemmin saatavilla vain Yhdysvalloissa Lumia Ikoni, josta se eroaa lähinnä hieman muokattu kotelon muotoinen. BY Lumia 930 on suuri-näköinen, hopea metallirunko, jossa polykarbonaatti takaisin on suljettu. Takana ei ole irrotettavissa ja on saatavana neljää väriä: oranssi, vihreä, valkoinen ja musta. Yksikkö työskenteli ensimmäinen käytännön laatua, vankka ja hyvin rakennettu, mutta myös tuntuu hieman raskas.

Näyttö on suojattu sivuihin pyöristetty naarmuuntumista lasin ja pituus on 5 tuumaa ja lävistäjä. Kiitos AMOLED teknologian ja korkean resoluution (1920 x 1080 pikseliä) se osoittaa rohkeita värejä, suuri kontrasti ja terävä kuva. Nokian mukaan sen olisi myös loistaa erittäin kirkas, mikä on melko epätavallista AMOLED. Ensi silmäyksellä, se tuntui joka tapauksessa kirkkaampi kuin vaikkapa AMOLED näyttö Galaxy Note. 3

Ylläpitäjä, Lumia 930 Qualcomm Snapdragon 800. neljä ydintä ja 2,3 GHz ovat harvinaista Windows Phone, mutta ehdoton standardi high-end luokassa. Nokia testaaja ohjelmisto oli joka tapauksessa neste ja sovellukset käynnistetään nopeasti. 930 on 2 Gt RAM-muistia ja 32 Gt flash-muisti, SD-korttipaikka ei ole olemassa.

Erikoisuutena on 20 megapikselin kamera Zeiss-objektiivi. kunnolla testata tätä voisimme esittelytilaisuudessa tietenkään ole: laatu on todennäköisesti pitkälti samat mutta herrvoragenden kameran Lumia 1520, testasimme muutamia kysymyksiä c't.

Nokia Lumia 630/635

Nokia Lumia 630 ja Lumia 635 ovat identtisiä lukuun ottamatta yhtä yksityiskohta: Lumia 630 on saatavilla joko yhdellä tai kahdella SIM-korttipaikkaa, että kipinä UMTS-verkoissa (tiedot Lumia 630). Saksassa, molemmat versiot ovat saatavilla. Sen sijaan, Lumia 635 on vain yksi SIM-korttipaikka, joka myös LTE Cat. 3 100 Mbit / s downlink tuet (arkki Lumia 635). Visuaalisesti, nämä kolme laitetta ovat kuten värikkäitä kuin Lumia 930. valkoinen keltainen, vihreä tai musta saatavilla muovikoteloissa mutta kattaa myös puolin. Hieman muistuttaa näistä uusista Lumias visuaalisesti Nokian Android älypuhelin Nokia X.

Laitteet, joiden on alle 200 euroa, mutta eivät nähneet liian kauan niin laadukkaita kuin Lumia 930. 4,5 tuuman IPS-näyttö on huomattavasti alhaisempi (854 x 480 pikseliä), Quad Core (Snapdragon 400) alimitoitettu ja kamera tekee huonompi kuvia (5 megapikseliä). Hinnalla mutta hyvä aloittelija laitteita on kunnossa.

Tekee itsensä tunsi Dual SIM-kortin toimintojen oikealla aloitusikkunan: Lumia 630 Dual SIM kaksi laatat puheluista ja saapuvien tekstiviestien. SIM-kortti on tarpeen poistaa muovinen selkä. Heidän joukossaan ovat SIM-korttipaikka ja muistikorttipaikka ja vaihdettavissa.

Epätavallisen Lumia älypuhelimen kaksi muutosta painikkeet: yksi puuttuva kameranäppäintä, jota ei enää säädetä Window Phone 8.1 Microsoftilta. Toiseksi Lumia 630 ei kosketa napit, sen sijaan, "takaisin". "koti" ja "haku" Osa näytöllä. Tunsimme he olivat melko häiritseviä operaation aikana, varsinkin kun he saavat hyvin kapea ja helppo jättää.(Acb)