Tähtitieteilijät sanovat kirkas tähti räjähdys 2022 eteenpäin

Tähtitieteilijät sanovat kirkas tähti räjähdys 2022 eteenpäin

Valovoima punainen nova V838 Monocerotis

(Kuva: NASA, ESA ja H. E. Bond (STScI))

USA tähtitieteilijät ovat vakuuttuneita siitä, että olemme löytäneet binaariseksi tähti, joka on sen viimeinen jaloissa. Muutaman vuoden se räjähtää ns Red Nova ja siten tullut yksi kirkkaampi tähdet yötaivaalla.

Joukko Yhdysvaltain tähtitieteilijät sanoa 2022, valoisa punainen nova aikaisemmin kun kaksinkertainen tähti KIC 9832227 yhdistämisen ja sitten räjähtää. Kun vuoden Laskelmassa johtama Larry Molnar on varmaa, että tapahtuu joskus 2021-2023, ja se näkyy taivaalla, Calvin College ilmoitti Michiganin osavaltio. Tämä tulee olemaan tähti noin kymmenen tuhatta kertaa kirkkaampi ja KIC 9832227 (tähdistössä Cygnus) yhteen kirkkaampi tähdet yötaivaalla. Tällainen ei ole koskaan aikaisemmin ennuste, tutkijat täydennetty tärkeyttä kunnianhimoinen ennuste. Koska järjestelmä on noin 1800 valovuoden päässä, räjähdys olisi jo kauan sitten tehnyt niin, olisimme vain saada vuoteen 2023 nähdä.

Kuoleva kaksoistähti järjestelmä

Molnar onkin alkanut vuonna 2013, jossa tähtijärjestelmässä KIC 9832227 - käsitellä - katalogista NASAn Kepler-avaruusteleskooppi. Tuolloin ei ollut vielä selvää, olemme tekemisissä sykkivä tähti tai kaksoistähti järjestelmä. Molnar silloin eivät ainoastaan ​​osoittaneet, että järjestelmä koostuu kahdesta tähdet, mutta myös se, että nämä pyörivät toisiaan erittäin tarkasti. He jopa jakaa ilmapiiri ja ulospäin näkyvin enemmän kuin maapähkinä alkaen hän selittää.

Kuva 1 4

KIC 9832227: Ilmoitetut Red Nova (4 kuvaa)

Visualisointi kaksoistähti
(Kuva: Molnar et al./Calvin College)

Yhdessä hänen opiskelijoiden ja työtovereiden Apache Pointin observatorio ja Wyomingin yliopiston, hän lasketaan esimerkiksi odottamattoman Red Nova V1309 Scorpii 2008 että KIC 9832227 edeltää välittömästi lopullista yhdistymistä. Jos KIC 9832227 todella päättyy muutaman vuoden ns kevyt linnoittaminen Red Nova, tämä kirkkaus olisi välillä klassisen nova ja supernova.

Watching monenlaisia

Koska ne ennusteet, tutkijat haluavat järjestelmän nyt perusteellisemmin koko kirjon katsella ja laita se Very Large Array, Infrared Telescope Facility ja ESA avaruusobservatorio XMM-Newton. Joten he haluavat analysoida kuolevan tähden sen kuolinkouristuksina. He myös pitävät ennusteet, mutta myös tärkeää, koska se nyt on ollut aloittaa joka kokee vain muutaman vuoden, mutta sitten niiden näyttäviä huipentuma. Siihen asti, vaikka tähtiharrastajat voisi tarkistaa niiden ennusteita. dokumentti etsintä Punaisen Nova valmistetaan yliopisto itse puolestaan ​​on oletettava julkaistaan ​​jälkeen escape.

(MHO)