eBay Ostetaan portaali käynnistyy Yhdysvalloissa

eBay tuomassa markkinoille ilmoitukset sivuston Kijiji Yhdysvalloissa. Vakiintuneet vuodesta 2005 useissa Euroopan ja Aasian maissa sekä Kanadassa alustan listoja vapaasta yksilöstä luokittain ja alueiden tilauksesta. Ensinnäkin luokiteltuja mainoksia Kijiji on vapaa Yhdysvalloissa, ja ei ole bannereita. Mutta eBay harkitsee myöhemmin näyttää siellä mainontaa ja esitellä sen jälkeen maksetut lisäpalveluita. Yhdysvalloissa, eBay on mukana verrattavissa palveluun Craigslist 25 prosenttiin vuodesta 2004 ja on toistaiseksi vältetty suoraa kilpailua. Craigslist on puolestaan ​​keskittynyt Yhdysvaltojen markkinoilla, jotka palvelevat esimerkiksi Saksassa vain muutamaan kaupunkiin.

Käytössä Kijiji on kohta "myytävänä"Jossa voit tarjota asioita ilmaiseksi myyntiin. Tämä on kilpailu ydinliiketoiminta eBay - markkinoilla että eivät kasva yhtä nopeasti kuin se oli viime vuosina. Mukaan analyysiin Citigroup määrä tarjottujen tuotteiden eBay Yhdysvalloissa vuonna toisella neljänneksellä 2007 oli 6 prosenttia pienempi kuin geichen neljänneksellä viime vuoden.

Saksassa, käyttö myynti alustan palaa ilmeisesti. Nettihuutokaupassa on kehittynyt pois kirpputori ja kohti tori myyjiä. Mutta monet kauppiaat valittavat kilpailun polkumyynnistä tarjoajien ja korkeita maksuja. Jopa eBay saa kiristynyt kilpailu hintavertailu palveluista, jotka johtavat kävijöitä laaja yleisö suoraan kaupoista jälleenmyyjien.(Ad)