Sykemittari lähettää Bluetooth Smart ja ANT +

Sports kanssa älypuhelinta harjoituskumppaniksesi on muodissa; Lopuksi laitteet GPS, sekuntikello ja musiikin toisto toiminnot yhdistyvät. Kuitenkin klassinen urheilu kellot ovat edelleen paljon seuraajia, koska ne ovat suhteellisen pieniä, kevyitä ja kestäviä. Jos haluat käyttää molempia, se oli viimeistään hankala toistaiseksi kun rintavyötä lähettää syke- tulee kytkeä langattomasti. Monille urheilu katsella valmistaja laittaa sen omaan radiojärjestelmien kuten ANT +, kun taas älypuhelimet entistä Bluetooth 4.0 Low Energy (LE) tunnetaan myös nimellä Bluetooth Smart välissä. Ja nämä kaksi järjestelmää eivät ole keskenään yhteensopivia.

Uuden rintahihnat WAHOO työtä urheilu kellot ja älypuhelimet.(Kuva: Nico Jurran / Heise online-)

Ratkaisu tähän ongelmaan on Wahoo Fitness tulevaisuus hänen uusi lähetinvyö sarja "tickr": Niiden kolme mallia kipinöitä rinnakkain sekä ANT + ja BT 4,0 LE ja voi siten molemmat Garmin, Suunto, ja Timex kellot sekä iPhone (maasta 4S) ja valitaan Android älypuhelimet käyttää. Toisin kuin perinteiset rintahihnat, uusien mallien tarjoaa myös LEDien tietoa heidän nykyisestä toimintatila.

Mallien tickr Run ja tickr X on rakennettu anturit lisäksi, joka voi havaita nopeuden (tickr Run ja X) ja muut muutokset, kuten hyppyjä (vain tickr X). Wahoo Fitness haluaa laittaa myyntiin alussa hihnojen -älypuhelinsovellusten jolla edustavat näitä arvoja ja voidaan analysoida. Kiitos sisäänrakennettu muistiin, tickr-X-malli on myös voitava tunnistaa jopa sykkeen ja liikkeen tiedot; tallennetut arvot voidaan lähettää myöhemmin kunto app älypuhelimeen. Tällöin matkapuhelin harjoittelun aikana ei tarvitse olla sitä.

Tickr ja tickr Run on saatavilla 50 ja 70 euroa Saksassa vuodesta helmikuun puolivälissä, tickr X toukokuun alusta noin 100 euroa.(Nij)