Microsoft lanserer farvel kampanje for Windows 7

Microsoft lanserer farvel Kamp I Windows 7

I tre år med støtte for dagens mest populære operativsystem ender. I en pressemelding påpeker Microsoft ut at dette er alvorlig.

Som med alle versjoner av Windows lover Microsoft for Windows 7 en støtteperioden på ti år. Så lenge Microsoft er villig til å frigjøre sikkerhetsoppdateringer. På den 14 januar 2020 Så i tre år, at perioden avsluttes.

Microsoft åpenbart ikke ønsker å fornye det: I en pressemelding kaller Microsoft støtten slutten som "en logisk beslutning"Fordi Windows 7 kan "ikke holde tritt med de økte sikkerhetskrav"Fordi det på "lang foreldet sikkerhetsarkitekturer" er basert på. Eksempler på fremgang i Windows 10, men kalles Microsoft noen, slik som "Windows Hei" (Registrerings gjennom ansiktsgjenkjennings) og den "Windows Defender Advanced Threat Protection", Men bare systemer i bedriftsmiljø for å bedre beskytte mot trusler.

Tidlig fokus på overgangen

Den tidlige kunngjøringen begrunnet Markus Nitschke, administrerende Windows hos Microsoft Tyskland, med erfaringer fra Windows XP: Det "Vi har sett at selskapene skal håndtere overgangen tidlig for å unngå ytterligere risiko eller kostnader",

I samme åndedrag, er Microsoft fornøyd om 7 er høyt statcounter.com Windows, i hvert fall i Tyskland er ikke lenger den mest brukte operativsystem, men er nå litt bak Windows 10 (33,51% til 34,18%). På en global skala er Windows 7, men også i henhold statcounter.com fortsatt klart nr 1 (40.24%).

For Windows 7 forgjenger Vista 11. april i år avsluttes med støtte. Men for mange brukere ikke lenger skulle forholde seg til: Statcounter fører Vista har i underkant Annet.

(AXV)