Media-Saturn luo ostamalla Redcoon.de tosiasiat online-kauppaa

Online kauppa kukoistaa, mutta Euroopan suurin elektroniikan vähittäiskauppaketju Media-Saturn ole hyötyneet mutta käytännöllinen. Aikana yrittää murtautua Internet-liiketoiminnan, pysyneet pitkälti rajoittuu pilottihankkeisiin tässä maassa pysähtynyt äskettäin ja myynti vähittäiskaupoissa. Uuden Media-Saturn päätoimittaja Horst Norberg haluaa mutta nyt alkaa: kahdessa viimeisimmässä kolmeen vuoteen, vähittäiskaupan ketju kymmenen prosenttia liikevaihdosta - ansaita online-kauppaa, koska hän selitti haastattelussa Süddeutsche Zeitung - joka on yli kaksi miljardia euroa.

Kautta ilmoitti keskiviikkona ostavansa Aschaffenburgin Internet kaupankäyntijärjestelmä Redcoon.de tekee Media-Saturn iso askel kohti tätä tavoitetta. Viime vuonna, joka perustettiin entisen mediamarkkinoilla johtaja Reiner Heckel verkkokauppayrityksen sen liikevaihto on yli 350 miljoonaa euroa. Vuoden 2010 lopussa ilmoitti Redcoon.de jälleen lähetetty levymyynti kasvu: + 30 prosenttia marraskuun, jopa 35 prosenttia joulukuussa.

Merkittävät kaksinumeroista kasvua tähtää Media-Saturn-Holding GmbH. 15 prosenttia vuodessa ovat Redcoon.de mutta asettaa myös suunnitteilla verkossa sivuhaara Media Markt ja Saturn. Vaikka Redcoon.de tulisi jatkaa itsenäisenä verkkokaupasta osoitteessa hyvä brändi, että käynnistetään Saturnuksen verkkokauppojen on ilmoitettu toisen vuosipuoliskon 2012, vastapuoli Media Markt on seurata. Helmikuun lopussa 2011 ensimmäisen kerran syntynyt arveltiin Metro tytäryhtiö voisi perustellut Internetstrategia muun muassa hankintaa, ovat siten vahvistaneet.

Redcoon.de pysyy johdolla yhtiön perustaja Heckel ja pitää kiinni osoittautunut liiketoimintastrategiaa: "Meidän neuvottelut Media-Saturn olemme asettaneet alusta alkaen erittäin tärkeänä, että menestyksekkään liiketoiminnan ja hinnoittelu strategia on edelleen moitteettomassa kunnossa ja voimme toimia itsenäisesti myös tulevaisuudessa"Heckel sanoi tänään ilmoitus sisällyttämistä Media-Saturn-Holding.

Sen kantama on noin 24000 eriä tuoteryhmissä, kuten tietotekniikan, telekommunikaation, kuluttajaelektroniikan ja taloustavarat Redcoon.de kattaa pitkälti samoja markkinasegmenteillä niinkin myymälöissä Media Markt ja Saturnus - tässä kilpailutilanne ei muutu edes yhteisen yrityksen katon. Koska hajautettua ja harjoittavat vähittäiskauppaa käsittelee jatkossa verkossa jako talon jää nähtäväksi. Niistä Media-Saturn osakkeenomistajat - toisaalta kaksi perustajaa Erich Kellerhals ja Leopold Stiefel toisaalta Metro huippu johdolla Eckhard Cordes - on ollut kiistoja strategiaa. Kiista kumulatiivinen äskettäin jopa puku Kellerhals vastaan ​​Metro toimitusjohtaja.(Map)