MWC 2016: Jaa sijaintisi Glympse

MWC 2016: Jaa sijaintisi Glympse

On niin vähän, joita voit jakaa muiden kanssa sen sijainti. Mitä erikoista Glympse ettei kukaan voi syyttää yli neljä tuntia kerrallaan.

Englanti sana Hangö viittaa välähdys, tilannekuvan että olet kiinni ohimennen. Palveluun Glympse valitut henkilöt myönnetään ajoissa käsityksen omasta aloitteestaan ​​profiilia. Joten Glympse on tavallisesti noin 15 minuuttia, lähetetään sähköpostitse, WhatsApp tai muu media. Se voi olla myös julkaista Facebookissa tai Twitterissä. Pohjimmiltaan se on web-linkin.

Kestoa Glympse on rajoitettu enintään 4 tuntia. Kestoa Glympse on rajoitettu enintään 4 tuntia.

Vastaanottaja ei tarvitse käyttää sovellusta. Lähetetyt linkki avaa selaimen, joka näkyy siellä Googlen kartalla sijainnin ja polun etäisyydestä lähettimen polku ja näyttää jäljellä kesto Glympse.

Et voi jakaa loputtomiin muiden sen sijainti. Joten on mahdotonta, että joku älypuhelin hallussapito ja välittää sivuston pysyvästi. Maksimi on sivusto ajaksi neljä tuntia voidaan jakaa.

Yli kikka

Tekniikka ei ole vain peliä. Glympse tarjoutuu nimittäin ilmaisena sovellus Android, iPhone ja Windows Phone, mutta toimii Yhdysvalloissa ja muun muassa Comcast ja Pizza Hut. Käyttäjät voivat seurata niiden paketti tai sen ohjelmistoa, esimerkiksi noin Glympse.

Sovellus tulee myös älytelevisioilla, ja autoja, kuten Volkswagen ja Peugeot, avoin. Vaikka Amazonin Wizard Alexa voit nyt pyytää olinpaikasta perheenjäsenten valmistaja. Lisäksi integroinnin puettavien kuten smartwatches suunnitellaan.(AKR)