USB 3.1 hub: ensimmäisen ohjaimen siruja SuperSpeed ​​Plus

USB hub on paljon enemmän kuin USB 3.0 SuperSpeed

USB hub on paljon enemmän kuin USB 3.0 SuperSpeed

Toistaiseksi ei USB hub oheislaitteiden SuperSpeed ​​Plus tilassa 10 Gbit / s on vielä käytettävissä, solmio; Kuitenkin vastaavat ohjaimet ovat ilmoittaneet kolme valmistajaa.

USB 3.1 SuperSpeed ​​hämmennystä tuli: Vain USB 3.1 Gen 2 siirrot Siirtotila-SuperSpeed ​​Plus oikeastaan ​​10 Gb / s kaksinkertainen verrattuna USB 3.0 SuperSpeed ​​5 Gt / s. Nasty asia ja USB 3.1-laitteiden kanssa tämän Versionsbezeichung ylpeillä että saavuttaa vain USB 3.1 Gen 1: Ja juuri SuperSpeed "ilman plus"Joten sama kuin USB 3.0.

Toistaiseksi joudut "real" liittää USB 3.1 laitteita SuperSpeed ​​Plus suoraan vastaanottaneiden PC hyödyntää korkea siirtonopeus: USB 3.1 hubit SuperSpeed ​​Plus et voi ostaa itse asiassa vielä. Onhan Via Labs (VL820), Genesys Logic (GL3590) ja Cypress (HX3PD, toistaiseksi vain tässä PDF-tiedosto) järjestetty ensimmäinen säädinmoduulit USB 3.1 hubit SuperSpeed ​​Plus näköpiirissä. Täältä löydät ole erityisiä toimitusaikoja täydellinen aivohalvauksen ja ainoastaan ​​VL820 myös tuotteen sivulle teknisiä tietoja.

USB 3.1 keskittimet USB 3.0
C-tyypin USB: toiminnallisuus C-tyypin USB: Tiny logot pitäisi avata toimintoja.

On totta, että online-kauppaa lukuisissa "USB 3.1 hub" löytää, Lähemmin tarkasteltuna kuitenkin vain SupedSpeed, joten viimeisten seitsemän vuoden aikana käytettävissä siirtonopeus USB 3.0 - jos ollenkaan: Muutama näistä navat ovat jopa vain USB 2.0 -porttia oheislaitteiden. nimeäminen "USB 3.1" luultavasti osoittaa, että ne on tarkoitettu isännät tyypin C liittimeen joillakin näistä solmukohdat SuperSpeed ​​Plus voi kuitenkin, ei vain välitetään uusi C-tyypin liitin, mutta toimii myös hyvin tunnettu tyyppi A pistorasiat ja -Steckern tai C-to-O-sovittimia.

Luetteloon yhteensopiva USB-tuotteiden verkkosivuilla USB Implementers Forum vielä mitään laitteet USB SuperSpeed ​​sanoa Plus löytää aiemmin 3,1 Gen 2. Täällä SuperSpeed ​​Plus laitteita on jo kaupallisesti saatavilla, kuten ulkoinen SSD kuten SanDisk Extreme SSD 900 Portable.

Uusi USB 3.1 Host Controller

Joitakin uusia sarja-200 emolevyt Intel "Kaby Lake"Prosessorit nyt istuu USB 3.1-ohjain ASMedia ASM2142 joka voi käyttää kahta PCIe 3.0 kaistaa yhdistää kaksi SuperSpeed ​​Plus laitetta samanaikaisesti täydellä nopeudella. Laajaa edeltäjä ASM1142 käyttää PCIe 3,0 x1 tai x2 PCIe 2,0, siirtää enintään 10 Gbit / s.

"niemeke"Piirisarjoja AMD tulevaa Ryzen emolevyjen kanssa pistorasia AM4 kuuluu SuperSpeed ​​Plus-yhteensopiva USB 3.1 (xHCI 1,1) ohjaimeen. Intel siis todennäköisesti seuraavat perässä, kunnes seuraava piirisarja sukupolven sarja 300th (CIW)