RWE SmartHome on Innogy Smart Home

RWE SmartHome on Innogy Smart Home

RWE: n älykäs koti järjestelmä nimeksi Innogy SmartHome 1. syyskuuta. Ohjelmiston päivitys ja Innogy sovellus ja nykyisiä asiakkaita pitäisi voida mitvollziehen nimenmuutoksesta.

RWE SmartHome on 1. syyskuuta 2016 Innogy Smart Home. Smart Home Portaali sitten tavoittaa osoitteessa www.innogy.com/Smarthome. Järjestelmä on saatavilla viisi vuotta ja oli alunperin tarkoitettu vain lämpöä kustannusten hallintaan. Samaan aikaan tulevaisuudessa käydessä Innogy tuoteryhmä käsittää noin 30 Smart Home komponentteja.

Sopusoinnussa tarkistetun verkkoportaali tulee olemaan tuoreita Innogy sovelluksen hallita älykkään kodin järjestelmä. Hekin pitäisi käsitellä ja antaa selkeämmän pääsy 1. syyskuuta. Innogy sovellus voi olla vapaasti aloitusnäytön jotta eri perheenjäsenten saada yksittäinen pääsy yksittäisiä komponentteja. Elementti- skenaarioita ja sääntöjä pitäisi auttaa käyttäjiä suunnitella omia ohjaus käsitteitä. Virtuaalinen asukkailta auttaa simuloida läsnäolon perheenjäsen, jos loman.

RWE SmartHome on Innogy Smart Home Innogy on aloitettava eri kampanjapaketin.

Alussa Innogy eri aloituspaketteja pitäisi olla saatavilla. Kanteen paketit polta ilmaisimet, turvallisuus, lämmitys ja energia maksaa 130-250 euroa, ja lisäksi pääkonttori, erilaisia ​​toimilaitteita ja antureita.

Innogy on esillä tuotteitaan hallissa 6.2, osasto 128 IFA. Syynä nimi muutos on konsernin uudelleenjärjestely Essen RWE: Hänellä on liike uusiutuva energia, sähkö & Infrastruktuuri ja jakelu tuomittu huhtikuussa uusi tytäryhtiö, joka alkaa ensi kuussa Innogy SE.(Sha)