Blizzard Blizzcon gratis Diablo 1 for Diablo 3-eiere

Blizzard Blizzcon gratis Diablo 1 for Diablo 3-eiere

For den 20. fødselsdagen til action-rollespill annonserte Diablo Blizzard en remake av den første serien del. Det bør vises som en gratis utvidelse for Diablo tredje Sistnevnte er også forbedret med Necromancer klasse.

Diablo 4 var på Blizzards in-house utstilling Blizzcon ingen tvil - selv om mange fans allerede hadde regnet med ny informasjon. I stedet, kunngjorde Blizzard sjefsdesigner Frank Pearce 20-årsdagen for den action-rollespill Diablo på en ny utgave av den legendariske første del av serien. Det skal vises som en gratis utvidelse for Diablo tredje Navnet på oppdatering: Mørkere Tristram.

For å få din egen grafisk utseende av Diablo 1, utviklerne bruke spesielle filtre du vil at spillet mørkere og kan virke litt kornete. Spilleren karakter er i stand til å bevege seg som den opprinnelige bare i åtte forskjellige retninger. For å spille den nye versjonen, må du Diablo 3 Reaper of Souls inkludert utvidelsen. Fra neste uke, bør den første fritt tilgjengelig testserver være online.

Ny klasse Necromancer

Diablo 3 i seg selv vil være tilgjengelig som ekstra karakter kjent fra Diablo 2 Necromancer. Som i det forrige spillet som reiste hovedsakelig på Undead og skjeletter tilbake er innstilt. Den tilsvarende karakter pakke vil bli lansert i løpet av neste år. Prisen er ikke fastsatt ennå.

Watch

Selv Shooter Watch får en ny spillbar figur med Sombra. Den meksikanske spion er utformet sterkt offensivt med maskinpistol, kamuflasje og Teleport. Sammen med Sombra et nytt kort følger også med. Oppdateringen vil være tilgjengelig fra neste uke og kjøre på testservere.

I tillegg har Blizzard annonserte en e-sport liga med et uvanlig konsept for Watch: I "Watch League" vil konkurrere mot hverandre over hele verden etablerte lag fra forskjellige byer. Trener i byene betalte spillere vil delta. Som plasserer den vil bli, Blizzard har ennå ikke avsløre.(HCz)