Resident Evil 7: The Beginning Hour viitattu VR

Resident Evil 7: The Beginning Hour viitattu VR

(Kuva: c't)

Capcom aikoo julkaista tammikuun lopulla Resident Evil. 7 On PS4 pitäisi pystyä pelaamaan läpi koko pelin VR. Olemme uskaltautuneet meitä aikojen synkkä talon ja paljastaa kuinka kehittäjät aikovat välttää simulaattori sairaus.

Toistaiseksi on VR lasit niin lähinnä lyhyitä, pieni otsikko. Yksi ensimmäisistä suurtuotantoja, joka suunniteltiin, jotta VR, tulee markkinoille 24. tammikuuta 2017 ja vaikka 7. Kun edeltäjä floppasi sen vauhdikas kohdat Capcomin Resident Evil, päättäjät pohtimaan takaisin vanhoja hyviä pelottava hyveitä ja lähettää pelaajia näennäisesti hylätyssä talossa, josta hän on paeta. Hitaasti jännitys kerääntyy kun soitin testataan ovia ja kaappeja kohteita ja johtolankoja. Ja juuri kun hän luulee olevansa vapaa, hän päätyy vain jälleen umpikujassa.

Joten pelaaja oppii ajan myötä, kun ansat ovat, mutta jokaisen uuden käynnistä peli vaihtuu huomaamaton yksityiskohtia. Samanlaisia ​​kauhu P. T. demo oli työskennellyt koskaan julkaissut Silent Hill -sarjan. Resident Evil 7 tulee hänen jalanjälkiään.

Uusi VR-temppu

Edistää pelin Capcom on ilmainen teaser nimeltään "Alussa Hour" julkaistu, jota täydennettiin vielä alueilla sekä PS4 VR-tilan muutama päivä sitten. Täällä voi kokeilla ensimmäistä kertaa, miten peli toimii VR.

Täällä Capcom luopua viime aikoina on tullut muotiin Teleport ohjaus ja avulla pelaaja jatkuvasti hiipiä kanssa analogista sauvaa läpi talon. Näin yksi ei ole huono, kehittäjät jotkut (muuttuja vaihdettavissa) ovat rakentaneet vakuuksia. Ensinnäkin ne ovat hidastaneet pelaajan kävelynopeus, mikä on hyvä hidas, tiheään ilmakehän peli. Koska useimmat kierrosten voi lyödä vatsalle VR, kiertoja jaetaan noin runkoakselilla 30 asteen sektoreihin (koskee analogista sauvaa, puskea, voit katsoa vapaasti). Kuten yksi jo "Täällä ne sijaitsevat" nähnyt.

Uutta on ruudukko, joka voidaan laittaa ruudulla on melkein kuin HU-näyttö ja jakoi sen yhdeksään kenttiin. Ruudukko auttaa yksi 30 asteen käännöksiä ja luo toisen näköyhteyttä piste. Pystyimme mukavasti sohvalla ajatuksia rönsyileviä kanssa peliohjain ja PSVR kypärä harhailevat tunnissa kauhu talossa ilman meitä kyllästynyt VR simulointi.

Capcom on myös yksinkertaistanut vuorovaikutus esineiden ja varaston, jotta peli voi todella olla erittäin mukava pelaa VR. Vaikka normaali versio pysyy hyvin synkkä ruudulla, pelaaja VR katsoa vapaasti talossa ja totesi ansiosta 3D äänen suuntaan, josta tahansa Schlurf- ja Polter-kohinaa tullut.

1 ulos 8

Resident Evil 7: alku Hour (8 kuvaa)

Koko toiminta tapahtuu rappeutunut talossa
(Kuva: c't)

hyvä maku

Ilmainen demo "Alussa Hour" aikaansaa pidempään peli kuin monet 20-euro-VR otsikko. Pelaaja löytää useita otaksuttu lähtöjä talossa ja kuolee monia kuolemantapauksia, kunnes se yhdistämällä (ja hieman Internetin tutkimuksen) löytää vihdoin oikea tapa. Ilmakehän hienoa elokuva myös siksi, että suuri valo ja äänitehosteet.

Resident Evil 7 pitäisi pelaamalla Xbox One ja Windows-tietokoneissa yleensä ruudulla. Lisävarusteena VRtila on aikaisemmin suunniteltu vain PS4. Joka aloittaa pelin PS4 Pro, pitäisi hyötyä suurempi tarkkuus ja kauniimpi graafisia tehosteita. Olemme jo innolla.(Hag)